22-12-04

Wat met roken & alcohol in het begin?

Die vraag stelde ik ook aan mijn piercer. Volgens hem was het geen probleem, je mag drinken en roken zoals normaal. Dit heb ik dan ook gedaan. Roken kan dus geen kwaad, ook van alcohol drinken zal je niet sterven. Tenzij je piercing natuurlijk ontstoken is ...

11:45 Gepost door Blogmaster | Permalink | Commentaren (16) |  Facebook |

Commentaren

proficiat met uw voornemen om in 2005 te stoppen! goed zo

Gepost door: nico | 22-12-04

Ik had een vraagje :
Mag je bij een ontstoken tongpiercing gewoon roken ? of mag dat niet totdat de tong is geheeld ?

Gepost door: marjolein | 26-02-07

blowen en drinken ik heb mijn tongpiercing nu precies een week
ik heb hem laten zetten toen ik 2 jointjes op had net daarvoor. (ik blow elke dag als 't kan)
toen ik de papieren in moest vullen van plan over een tongpiercing.
gingen ze het ruiken in de piercing shop en gingen zij mij zeggen dat ; ik dan beter niet kon doen want dan zou het heftig gaan bloeden en kon ik gaan flauvallen. ik deed net of ik van niks af wist en ging gewoon naar de piercer (in de kamer) Toevallig rook de piercerhet ook maar doordat de vriendin die ik mee had de piercer kon, vond ze het niet zo erg. en gaven we toe. toen vertelde ze dat het niet heel slim was maar niet egt heel veel uitmaakten en ze vertelde dat ze zelf ook soms blowde. ik vroeg of ik dan wel kon blowen als ik hem had gezet..
ze anwtoorden dat het beter was om het niet te doen of het anders te verminderen, ik was eventjes bang en ik zei ja dat doe ik wel. toen we de piercing shop uitliepen en weer buiten in de stad liepen. pakten mijn vriendin een jointje en ik kon het niet laten om ook mee te roken.
en ik voelde geen vreschil komen. vanaf toen heb ik elke dag gerookt en gister toen ik hem dus 6 dagen had heb ik de helen aaf vanaf half 8 tot half 2 gedeeld door de avond hasj en wiet gesmookt achterelkaar. (en rookte ook gewoon sigtrette vanaf het zetten)
maar nu was ik vandaag op school weer aan het smoken met een jongen en die zei dat ik dom ben geweest en dat ik alsnog over paar dagen problemen kan krijgen ermee doordat ik elke dag vanaf het zetten gewoon heb geblowd. ik vraag me dus nu af of dat echt kan, dat ik over tydje alsnog een infectie kan krijgen of dat die gaat ontsteken of wat..

doordat ik echt te af hankelijk ben geworden van blowen was ik tog na alles wat ik vond op internet in die tussentyden en wat ze zeiden in de shop hel erg eigewijs. en deed het tog.

mijn tong is alleen 3 keer dik geworden na het blowen en trok dan na halfdagje weer wat weg.

en dan heb ik nog een vraagje
ik ga zaterdag uit en ik vraag me af of drinken echt zo gevaarlijk is voor een net gezette tongpiercing zoals wat op internet staat?
ik zie overal verschillende anwtoorden en zie er niet echt duidelijk heid in?

ik denk ook wel dat je blowen en drinken allebij beter niet kunt doen maar als ik uit ga zaterdag wil ik zoiezo iets van die 2 doen.. wat is dan het minst gevaarlijke ?
waar zitten de minste risico's aan vast?

bedankt voor de tyd te nemen om dit langdradige verhaal te lezen maar ik hoop dat iemand hier een antwoord op kunt geven ik hoop zo snel mogelijk.

bedankt,
cobytje

Gepost door: coby | 24-01-08

ontsoken tongpiercing hallo,
ik heb 2 tongpiericngs, de tweede vooraan me tong heb ik laatst laten zetten. De eerste was snel genzen, binnen 2 dagen was de zwelling weg en na 2 weken was me spraak weer oke. Nu is de tweede aan het ontsteken. Ik vraag me af, hoe het komt, want de eerste genas vrij snel. verder vraag ik ma af waar ik nu wel of niet mee mag spoelen want iedereen verteld me een ander verhaal.ik ben naar de piercingshop gegaan die het hadden gezet en ze vertelde me dat ik gewoon goed moet spoelen met water en dat het dan vanzelf weg gaat. hebben jullie tips?

Gepost door: narfus | 27-05-08

blowen is blowen schadelijk als je je tong piecing net heb geschoten?

Gepost door: Dennis | 29-10-09

is het blowen zo belangerijk voor je dan..

Gepost door: laura | 26-10-10

hee,
ik heb hem vandaaag ook laten zetten
ze zei dat je geen kauwgom mag kauwen.
dat is net zo schadelijk als het eten normaal
het gaat juist om het kauwen zei ze dus geen kauwgom de eerste tien dagen en vloeibaar eten zals vla ijs camile thee koud laten worden en dan mee spoelen aleen spoelen want geloof me het is net alsof je koude spinazie naar binnen aan het werken bent maar het verzacht wel en dat is dus wel een goeie verder eigenlijk zo min moglijk warme dingen dan zwelt je tong nog meer op roken kon gewoon aleen alcohol was wel wat mider slim ze zei ja je gaat er neit dood aan maar als je pijn in je mond wil krijgen moet je dat vooral doen dan is de zwelling nog minde snel over.
verder ben ik heeeeel blij met me piercing ik heb er zelf inet zo veel last van alleen tijdens het praten..

Gepost door: nikkie | 20-11-10

ik heb mijn tonpiercing in september laten schieten, alles ging goed tot nu toe , de onde kant is wat rood en doet soms wat pijn bij het eten en praten. iemand enig idee hoe het kan en hoe ik er vn af kom?

Gepost door: deborah | 16-03-11

ik heb mijn tonpiercing in september laten schieten, alles ging goed tot nu toe , de onde kant is wat rood en doet soms wat pijn bij het eten en praten. iemand enig idee hoe het kan en hoe ik er vn af kom?

Gepost door: deborah | 16-03-11

ik heb mijn tonpiercing in september laten schieten, alles ging goed tot nu toe , de onde kant is wat rood en doet soms wat pijn bij het eten en praten. iemand enig idee hoe het kan en hoe ik er vn af kom?

Gepost door: deborah | 16-03-11

Mijn piercer zei dat het natuurlijk beter is niet te roken omdat gezond speeksel de piercing sneller geneest, maar dat ik in principe 2 uur later wel kon roken. Ook zei hij dat "normaal eten" juist goed/beter is dan vloeibaar eten zoals vla, omdat dan de bloedcirculatie van de tong beter op gang blijft wat ervoor zal zorgen dat de zwelling eerder weg gaat.
Ik heb gister ook geblowd, en het ziet er allemaal heel goed uit verder. Wel heb ik de eerste 4 uurtjes voor de zekerheid even gewacht, maar volgens mij kan het geen kwaad.
Alcohol daarentegen vertraagt het genezingsproces, dus het is beter de eerste 2 weekjes geen alcohol te drinken.

Gepost door: Catja | 27-05-11

ik heb woensdg 26/10/2011 men tongpiercing laten steken nu ben ik bang dat deze aan het ontsteken is omdat voor et bolletje vanboven men vlees naar bovn komt en beetje wit ziet is dit normaal?
ook hb ik wat last vn mn oor en kan ik haast niet eten omdat ik bang bn dat het dan zeker gaat ontsteken kan iemnd me helpen?
dankje!

Gepost door: Noom | 28-10-11

Ik heb 2 weken terug mijn tongpiercing gezet en dat witte is normaal. Mijn piercer zei ook dat ik gewoon kon eten, dat was beter. Ook roook ik gewoon en ik heb er totaal geen last van. Gister alcohol gedronken en ook dat was geen probleem. Nu vroef me vriendin of ik vanavond mee ging blowen maar kan dit geen kwaad? Ik heb ook mdma genomen al 5 dafen later en was ook geen probleem !

Gepost door: jade | 05-10-13

ik heb gewoon gerookt en na ong 4-5 dagen gedronken ook sterke shit. NO PROBLEM als hij is dichtgegroeid.. is het geen probleem

Gepost door: jajoh | 18-01-14

Ik heb al 3dagen eeen tongpiercing ik ben de 3e dag gaan roken ik trok t niet meer mr ik heb wel dat er witte spull te voor schijn komt is dit door t roke. Of is hy aan t geneZen ???????

Gepost door: Meindert | 24-01-14

volgens mij is dat niet goed? Je kunt beter wachten tot de wond is dichtgegroeid voordat je gaat roken.

Gepost door: elektrisch roken | 29-12-14

De commentaren zijn gesloten.