22-07-05

Ervaring van anderen

Hier is de ervaring van Melanie in Den Haag:
De bedoeling hiervan is jullie wat meer te vertellen over het laten zetten van de piercing en hoe de dagen en maanden hierna door ons Melanie werden ervaren:
 
Hallo

Het begon een aantal jaren geleden Na veel zeuren mocht het nog steeds niet en na iedere keer zeuren liet ik een oorbel er bij zetten. Want mijn ouders hadden zo iets van geen piercings in je gezicht maar met je oren mag je doen wat je wil. Dus 16 oorbellen later en de leeftijd bereikt te hebben van 21 jaar was het moment toch wel gekomen om mijn droom uit te laten komen, een tongpiercing.

Na veel informatie te hebben gezocht en al een jaar mee te lezen op een piercing forum vond ik toch dat ik nu echt genoeg er over wist en er heel goed over na gedacht te hebben dat ik er echt een ga laten zetten..

Uiteindelijk waren mijn ouders een week op vakantie en dat was voor mij het moment van ja het gaat nu echt gebeuren. Juist nu ze op vakantie waren want ze wilde niet te maken hebben met mijn pijn en bezorgheden na het zetten

Mijn ouders net een dag weg en donderdagavond met mijn zus naar On Edge spannend natuurlijk maar oke.

Daar zat ik dan op de stoel alles werd netjes uitgelegd. Ik kon mijn gedachte er echt niet bij houden keek naar alles wat er om me heen stond inclusief de vele tattoages van mijn pierster. Ook praatte ik honderd uit. Na de uitleg, die ik eigenlijk toch al wist door de vele informatie die ik had gevonden op internet, ik mocht spoelen met listerine. Getver wat is dat spul vies zeg.

Toen kwam de prik, het was pijnlijker dan verwacht maar ik kom wel beter praten dan verwacht.

Het is trouwens best lastig om je tong stil te houden als er puntjes op gezet worden om de plek te bepalen.

Meteen twee pakken ijsjes gekocht natuurlijk en helemaal blij met mij aanwinst.Het ijs eten ging langzamer en moeizamer dan verwacht.

De volgende dag meteen werken en al aan de boterhammen met knakworst het was wennen maar ging redelijk wel deed het nog pijn.

In de loop van de eerste week toch wel wat bezorgd en onzeker.

Al die verschillende verhalen over wel eten of niet en hoe vaak spoelen ik wist het niet meer. Ook was mijn tong nog erg dik en zat er aan de bovenkant echt nog een diepe kuil en leek het wel open.

Ook had ik last van de rechterkant van mijn tong en van mijn limfeklieren in mijn hals.

Terug naar de piercing winkel daar werd ik helemaal gerust gestelt wat betreft eten en spoelen.

Ik moest gewoon blijven eten en de eerste week 10 keer spoelen de week erna 6 keer en de week daarna 3 keer per dag. Ik kreeg ook

een langer staafje er in met kleinere balletje om mijn tong een beetje rust te gunnen en eebn klien stukje wild vlees weg te laten gaan. Dit voelde al een stuk beter. Na twee dagen weer terug toch weer een korter staafje er in en grotere ballen. Voelde me al echt al thuis in de winkel en zo behandelde ze me ook. Ik mocht gewoon doorlopen en het voelde echt alsof ik echt al mijn vragen kwijt kon en niets werd gezien als "domme" vraag.

Na een lange week er na, nu dus, is mijn tong nog wel dik en kan er nog niet een korter staafje in maar ja ik hoop dat dat over een weekje zal gebeuren.Dan wil ik er ook andere balletjes op laten zetten weet nog niet precies wat of welke kleur maar dat zie ik dan wel waarschijnlijk wel iets paars maar of het metaal of plastic wordt zie ik nog wel. Aan de onderkant wil ik in ieder geval een transparant balletje van plastic.

Ondertussen kan ik alles eten ben al twee keer uiteten geweest.

Wel zijn de reacties op mijn piercing erg verschillend mijn ouders vonden het wel mee vallen maar niet echt mooi. De moeder van mijn vriend vopnd het echt verschikkelijk ze schrok er ook erg van en was teleurgesteld in me. Ze vind dat een bepaald slag mensen dat heeft en dat ik daar niet bij zou moeten horen. Op mijn werk vinden ze het allemaal erg leuk en houden het ook goed in de gaten en geven adcvies en tips.

Mijn vriend vond het eerst echt niks en vond het goed voor me dat het pijn deed maar nu we kunnen zoenen vind hij het toch niet zo erg en kan bijna niet wachten tot dat er een korter staafje in zit en we helemaal onbeperkt kunnen zoenen.

Het moraal van dit verhaal is eigenlijk voel je je onzeker of weet je niet of het goed gaat ga even terug naar de piercer dan voel je je een stuk zekerder en weet je precies hoe het zit.

Groetjes Melanie


14:44 Gepost door Blogmaster | Permalink | Commentaren (127) |  Facebook |

Commentaren

reactie heeej melanie.. ik wil ook heeel graag een tongpiercing van de week was ik met een vriendin bij een piercer en hij legde alles uit.. en ik durfde niet ben weggegaan en heb er nu nog steeds geen 1 ben heel erg bang voor de pijn en de onsteking.. ik heb namelijk ook een navelpiercing gehad en ging me ook onsteken en toen moest de dokter hem er uithalendat was erg pijnlijk.. ik denk dat ik er goed over moet nadenken...groetjes

Gepost door: anouk | 29-07-05

zeker geen spijt hoi hoi...ik heb heb nu 10 dagen mijn tongpiercing en ik ga morgen er een kortere staaf erin laten zetten. Ik was ook wel bang voor enge ontstekingen ofzo maar het is me allemaal best mee gevallen. Sowieso heb ik er geen spijt van en ben er heel blij mee.
Jammer alleen dat je van die rare reacties kan krijgen van mensen zoals de moeder van je vriend....mensen plaatsen je gelijk bij een bepaald soort mensen en dat vind ik echt heel jammer........gewoon niks van aantrekken.....hetbelangrijkste is dat jij er blij mee bent want jij moet er uiteindelijk mee lopen!!! groetjes riëlle

Gepost door: riëlle | 15-05-06

tongpiercing Hallo,
Ik zal me maand

Gepost door: romario | 23-09-06

tongpiercing Hallo,
ik zal me maandag 2okt me een tongpiercing laten zetten.
Maar ik ben namelijk bang voor het stekken en de ontstekingen.
Maar is dat waar dat je de eerste week met een opgezwollen tong zit ? En zie je dat goed ? Kan je nog duidelijk praten zoals gewoonlijk of is het anders ?
Gelieve me terug te mailen
Groetjes romario
xxx-

Gepost door: romario | 23-09-06

tongpiercing hey melanie...

Ik ben amanda en ik ga over ongeveer 2 weken me tongpiersing halen met een vriendin!! ik ben opzig niet kleinzirig of snel bang maar het idee dat door een best wel dik stuk van je tong gaat geeft me niet zoon lekker gevoel.. ik hoorde wel van heel veel mesen dat het geen zeer dee!!aar wat vindt jij daar van ?? groetje amanda....

Gepost door: amanda | 27-09-06

TONGPIERCING jeanine wil een TONGPIERCING

Gepost door: jeanine | 29-09-06

tongpiercing hoi hoi

ik was echt zo zenuwachtig toen ik um liet zette ik dacht allemaal aan die ontstekingen enzo maar ik hem um nu sinds mei/juni en tgaat heel goed :)
ik kreeg eerst spoelwater daarna een spray op me tong van onder en bove (om het te verdoven) en toen deed ik me ogen dicht en ze zij hij zit al hoor... je tong wordt wel opgezwollen ja maar flink ijsjes en milkshakes helpen wel... en na iedere maaltijd poetsen en spoelen met speciaal spoelwater (heb ik van hun gekregen) hoeft maar 1 week dan mag t korte staafje erin en moet hij nog even tot rust komen en dan ken je alles weer ik merk er nu bijna niks meer van da ik um in heb het is juist een raar gevoel als hij er uit is .. (bolletjes wisselen gaat op een gegeven moment vanzelf )

veel plezierrrr

Gepost door: meisje | 30-09-06

Hey! Ik heb afgelopen vrijdag (29-9) mn tongpiercing laten zetten. Het zetten zelf deed geen pijn. het was met drie minuten klaar. Alleen de volgende dag had ik erg last van een opgezwollen tong met een spierpijn gevoel...best even irritant! Nu, de tweede dag, gaat het alweer een stuk beter. Het eten gaat ook wel weer beter. Tis nog even wennen allemaal. Maar het valt dus reuze mee. Groetjes!

Gepost door: Jolijn | 01-10-06

tongpiercing ik heb afgelopen woensdag een tongpiercing gezet. Ook heeft hij mijn tongriem een sukje ingeknip aangezien die te ver naar het begin van mij tong zat. Het zetten en het inknippen deed helemaal geen zeer. Alleen de volgende dag had ik wel last van mijn tongirem.Maar ik had helemaal geen last van een opgezwollen tong. Na 2 dagen, vandaag dus hebik een korter staafje erin laten zetten waardoor ik weer gewoon kan eten. Alleen het praten gaat nog wat moeilijk. Maar ik ben er heel erg blij mee!

Gepost door: Paula | 07-10-06

hee hee,
ik krijg binnekort ook een tongpiercing maar ik had gehoord dat dat bij sommigee tonge neiet kan? iss dt ook zo? groetjesss

Gepost door: Lis | 07-10-06

Hejj, ik heb sinds 2 dagen nu een tongpiercing en heb echt fcking veel pijn.. hijs echt enorm dik en zit echt zo gatje omheen.. het zetten vond ik ook pijn doen, maar dat is bij iedreen verschillend.. ik kan nog niks eten, alleen maar pap en vla.. ik hoop dat et snel overgaat!
Kussjj

Gepost door: Melanie | 01-02-07

hee hee
ik heb vanmiddag me tongpiercing gezet en ik ben heel blij:D alleen is hij al wel erg opgezwolle.. gaat dit weer snel weg want ik moet maandag weer naar school en dan hoop ik wel dattet bijna over is:) het zetten zelf deed geen pijn.. het wa geen prettig gevoel maar pijn deet het niet.. hopelijk verloopt het zonder al te veel probleme! ben wel superblij mee!! mense..als je twijfelt..gewoon doen! ik had maar 2 weke over nagedacht en toen had ik zoiets van.. ach ik doe het gewoon.. en nu be k kei blij:D super veel suc6 allemaal:DD:

Gepost door: Yvonne | 02-03-07

goeie studio ik wil even zeggen dat een zeer goede een fijne studio white trash tattoo in neerpelt (belgie) is ..
als je aan het nadenken bent voor een studio te kiezen en wil je een heel goede hebben dan raad ik White trash tattoo aan !! echt gezellig en ze geven zeer goede uitleg ..
groetjes Daen

Gepost door: Daen | 04-03-07

tongpiercing halloooo!
ik wil ook een tongpiercing, maar doet het erg veel pijn?
en kan je gewoon eten?
ik ben ook best wel bang, dat het mis gaat..
groetjes

Gepost door: Am | 06-03-07

Tongpiercing Ik wil ook heel graag een tongpiercing.K heb al een navelpiercing en heb die tang toch wel heel goed gevoeld,dus wil ik ni weten hoe die tang op je tong voelt ;) ik zou ze graag laten zetten met verdoving maarja kan iemand me misschien vertellen waar ze tongpiercings steken met verdoving?? (Regio Antwerpen,Mechelen) Mercikes!

Gepost door: Kimberly | 07-03-07

Halloo allemaal! Ik gaa over een maandje een tongpiercing laten zetten,, ben er eigenlijk best bang voor! niet echt voor het zetten zelf, maar voor enge ontstekingen,, nouJaa we zien het wel! Je leeft maar 1keer toch XD,, en als je m gOed verzorgd zal het wel goed komen,..Groetjes tess

Gepost door: tess | 08-03-07

Tongpiercing Eej,
Ik ben 15 en wil Heeel graag een tongpiercing, mn ouders zijn t dr niet mee eens, maar waarsgijnlijk krijg k ze nog wel overgehaald. Maar ik weet niet wat voorn gevoel k dr zelf over heb, zal het pijn doen, zal het gaan ontsteke, etc. verder maak k me niet alteveel zorgen.
Tzou fijn zijn als je terug kon mailen...

Groetjes Sita,

Gepost door: Sita | 15-03-07

Tongpiercing Eej,
Ik ben 15 en wil Heeel graag een tongpiercing, mn ouders zijn t dr niet mee eens, maar waarsgijnlijk krijg k ze nog wel overgehaald. Maar ik weet niet wat voorn gevoel k dr zelf over heb, zal het pijn doen, zal het gaan ontsteke, etc. verder maak k me niet alteveel zorgen.
Tzou fijn zijn als je terug kon mailen...

Groetjes Sita,

Gepost door: Sita | 15-03-07

hallo ik wil ook een tongpiercing maar me ouders zijn het er absoluut niet mee eens ! maar ik denk dat ik gewoon doe zou het erg opvallen? de eerste 2 dagen slaap ik bij een vrienden

Gepost door: Linda | 28-03-07

wil je een tongpiercing? Okee laten we een paar ingen duidelijk maken hier:
1) onder de 16 jaar mag geen piercing meer gezet worden zonder de toestemming van ouder of voogd. Doet de piercer het toch zonder naar je leeftijd te vragen dan is deze illegaal bezig.
2) De beste manier omzwelling tegen te gaan is ijsklontjes, ijs ijs en nog eens ijs en ondanks de pijn toch gewoon eten! Anders went je tong nooit aan dat gevoel en na elke hap even water drinken om te spoelen. (normaal haal je de etensresten weg met je tong)
3) Nergens mogen ze prikken met verdoving. ook dit is illegaal. De evaren zijn dat als er fout wordt geprikt, je het niet zal merken omdat je niets voelt! De erdoving is ook niet nodig en zal meer last met zich meebrengen. Een goede piercer leert je een ademhalingstechniek indien nodig omde pijn te minimaliseren.
4) ik heb nu inmiddels al 4 piercings en stuk voor stuk verzorg ik ze (ondanks datze al jaren genezen zijn) toch nog elke dag goed maar niet TE steriel want soms is n beetje bacterie gezond!
5) Roken, zoenen, orale seks, alcohol wordt zwaar afgeraden de eerste 2 weken!

Hopelijk hebben jullie hier iets aan!

Gepost door: Laura | 28-03-07

Tongpiercing Heej dames.

Ik heb afgelopen augustus mijn tongpiercing laten zetten bij Jimmy's tattoo shop in Den Bosch. (NL)
De klem is een beetje een vervelend gevoel, maar niet echt pijnlijk, en de naald is er zo doorheen, voel je bijna niks van. Ik heb gelijk ijsjes gegeten toen hij erin zat, en hij is nooit opgezwollen. Ik kon 's avonds gewoon eten, al ging het iets moeilijker omdat de staaf lang was, en na 10 dagen de piercing om laten wisselen voor een kleinere. Mijn vader is gister er pas achter gekomen dat ik een tongpiercing heb. Zorg ervoor dat als je een tongpiercing laat zetten, dat ze hem van onderaf erdoor prikken, dan krijg je het mooiste resultaat..

Succes!

Gepost door: Mandy | 29-03-07

Tongpiercing Heej dames.

Ik heb afgelopen augustus mijn tongpiercing laten zetten bij Jimmy's tattoo shop in Den Bosch. (NL)
De klem is een beetje een vervelend gevoel, maar niet echt pijnlijk, en de naald is er zo doorheen, voel je bijna niks van. Ik heb gelijk ijsjes gegeten toen hij erin zat, en hij is nooit opgezwollen. Ik kon 's avonds gewoon eten, al ging het iets moeilijker omdat de staaf lang was, en na 10 dagen de piercing om laten wisselen voor een kleinere. Mijn vader is gister er pas achter gekomen dat ik een tongpiercing heb. Zorg ervoor dat als je een tongpiercing laat zetten, dat ze hem van onderaf erdoor prikken, dan krijg je het mooiste resultaat..

Succes!

Gepost door: Mandy | 29-03-07

Tongpiercing Heej dames.

Ik heb afgelopen augustus mijn tongpiercing laten zetten bij Jimmy's tattoo shop in Den Bosch. (NL)
De klem is een beetje een vervelend gevoel, maar niet echt pijnlijk, en de naald is er zo doorheen, voel je bijna niks van. Ik heb gelijk ijsjes gegeten toen hij erin zat, en hij is nooit opgezwollen. Ik kon 's avonds gewoon eten, al ging het iets moeilijker omdat de staaf lang was, en na 10 dagen de piercing om laten wisselen voor een kleinere. Mijn vader is gister er pas achter gekomen dat ik een tongpiercing heb. Zorg ervoor dat als je een tongpiercing laat zetten, dat ze hem van onderaf erdoor prikken, dan krijg je het mooiste resultaat..

Succes!

Gepost door: Mandy | 29-03-07

Kheb vandaag een tongpiercingg late zette :)
Inn Hasseltt ( Pinss n Needless )
En kmoet zegge dak schrik hadd :)
Maa de pijnn is werkelijk minimaall . Kvoelde alleen de prikk en voor de rest niets .
Nu doet et nog een beetje pijn om te eten en te prate enz .
Ma morge zal da wel beterr gaan .
Kbenn dus bna 15 en mijn raad : als g een tongpiercing wilt , gewoon late doen
G zult geen spijt hebbe ervan

Gepost door: Gwenael | 29-03-07

Bang Heyla.. ik heb dus echt wel schrik dat het allemaal gaat ontsteken ofzo en dat ik er veel pijn van ga hebben(het zette en derna) :s en thuis willen ze het ook niet echt :s xxxxx moi..

Gepost door: kelly | 01-04-07

Hey, Ik en myn zus gn ook een tongpierc latn piercen maar we hebbn allebei een beugel.
Kan dat ?
Groetjes:d

Gepost door: Tàbb. | 10-04-07

Hoi, Ik heb nu sinds zaterdag een tongpiercing en alles verloopt redelijk goed! Alleen heb ik het gevoel dat de piering wegzakt, het balletje ligt er niet meer op, en verdwijnt precies in mijn tong! Ik heb nog wel een lang staafje kan dat er mee te maken hebben, Kan iemand mij aub helpen,

Gepost door: Jacqueline | 11-04-07

i want him hallo, ik wil ook een laten zette,ja kben een jonge:p, ben 19 dusj fuck ouders, euhmz, wil iemand mij gewoon et proces terugmailen, en wat ik moet doen enzo, dank bij voorbaat;) en kwil ook graag wete oeveel weke da et pijn ofzo zal doen..kisses

Gepost door: Steven | 13-04-07

Ik ga het eindelijk doen!!! Hallo mensen .
Ik heb deze site gevonden via google .
En ik zie alleen maar reactie's van meisjes , dus ik weet niet precies of ik als jongen ook mag reageren hier . Zoniet...sorry alvast .

Ik ga vandaag (24 april 2007) mijn tongpiercing zetten . Ik zeg eerlijk dat ik doodsbang ben . Maar ik heb 6 Maart een tattoo gezet op mijn arm , en daar voelde ik echt totaal niks van . Dus ik denk dat ik een tongpiercing dan ook wel aankan . Ik neem m'n beste vriendin mee als steun , Ik denk dat ik helemaal in paniek zou raken als er niemand mee gegaan zou zijn . En ik heb het niet zo op naalden ook helaas....Maar ik wil al een tongpiercing vanaf dat ik 7 was ofzow . En ik ben eergisteren (22 april) 18 geworden . En wil nu dus toch graag die piercing nog steeds , dus ik ga het gewoon doen .
Helaas ben ik erg verslaafd aan roken , ik ben zelfs een echte kettingroker , en ik hoor overal dat je het beste niet kunt roken de eerste paar weken . Dat zal helaas niet gaan bij mij , want ik kan echt niet stoppen . Is er iets hoe ik gewoon door kan blijven roken ofzow? mn stief ma heeft 2 maanden geleden een tongpiercing gezet . En na iedere sigaret spoot ze op haar tong met zo'n spray . Ik weet niet precies wat dat was .

Ik ben iniedergeval redelijk bang en zenuwachtig , maar toch wil ik er voor gaan :) .

Groetjes W!lc0

Gepost door: Wilco | 24-04-07

tongpiercing Ik heb sinds zaterdag een tongpiercing en het zetten viel heel goed mee.
Paar uur derna begon mijn tong
wel op te zwellen.Het lastigste vind
dat je niet goed kan eten.
Hoop dat dat binnen een paar dagen
beter gaat zijn. Maar ik heb er totaal geen spijt van.Grtjes Cindy

Gepost door: Cindy | 24-04-07

hey mensen...

Nou ik heb vandaag ook een tongpiercing laten zetten heb totaal geen pijn gehad kriebelde een beetje een raar gevoel in ieder geval. Na een paar uur daarna kreeg ik wel een dikke tong kon niks eten en kan amper praten.. Maar nog geen spijt wie mooi wil gaan moet pijn uitstaan !!

groetjes

Gepost door: hilda | 24-04-07

Tongppiercing Hallo iedereen, ik lees hier een aantal dingen over tongpiercings. Ik heb 19 April een tongpiercing laten zetten, dat wou ik al 2 jaar ofzo, maar pas als ik 18 werd mocht het. Ik werd 21 April 18, dus 2 dagen ervoor maarja boeien.
Best zenuw8ig omdat ik het echtnie op naalden heb, vond mijn navelpiercing ook pijn doen terwijl iedereen vond van niet. Ik had de dag van tevoren pas besloten om het 19 April te doen, opzich nie echt zenuw8ig.. dat kwam pas toen ik in Nijmegen aankwam. Gelukkig was er een vriendin mee, dat geeft je toch wel fijne steun. Ik moest een formulier invullen over mijn gegevens, daarna mocht ik meelopen. Eenmaal daar moest ik mijn mond een halve minuut spoelen, daarna ging ze met een doekje over me tong heen, toen keek ze mijn tong na, van allebei de kanten of het wel mogelijk was en waar prcies. Toen zetten ze een streepje over me tong, toen kwam de klem erop.. ik moest me tong zover mogelijk uitsteken wat een beetje lastig was, die klem voelde een beetje vervelend aan, maar zeker nie pijnlijk. Ze zei niet van tevoren of ze de naald erin deed (ik had me ogen dicht). Opeens zei ze; zo hij zit. Dat had ik totaal niet verwacht want ik voelde het nauwelijks!! Had het wel pijnlijker verwacht joh. Maar dat valt dus wel mee, ik had zelfs nie in de gaten dat de naald er al doorheen was gegaan. Dus wees vooral niet bang voor de naald bij een tongpiercing, de klem voel je meer. Daarna moest ik me mond spoelen met water, het bloedde een beetje maar niet veel. Toen ik daarna in de spiegel keek was ik trots dat ik um eindelijk had. Maar ineens zo'n piercing in je mond voelt wel raar aan hoor, das echt wennen. Ik wou meteen een korter staafje kopen, dus ik liep weg.. maar het werd helemaal zwart voor me ogen, ik was kei duizelig dus ik kon maar zitten en moest een beker water opdrinken, alhoewel dat nie echt ging, moest kei kleine slokjes nemen maar het slikken ging gewoon moeilijk. Ik begon helemaal te zweten en voelde me echtnie lekker, ook een beetje misselijk. Dat was echt behoorlijk vervelend, ik weet ook nie hoe het kwam. Uiteindelijk voelde ik me weer beter en ging meteen een kort staafje kopen en een glow in the dark bolletje, waarvan ze echt veel verschillende hadden! Heb um trouwens laten zetten bij; Skin A Matic in Nijmegen, das echt een aanrader want daar gaat het hartstikke hygienische. Maar ff verder, we liepen erna naar de mac want ik had hartstikke honger, maar ik wist toch al dat eten nie ging als slikken bijna niet ging. Dus toen maar steeds kei kleine hapjes genomen, waar ik heel lang over duurde! Me tong was niet dik ofzo, voelde ook nie echt pijnlijk aan, alleen met praten wel. De dag erna was me tong een klein beetje opgezwollen, maar praten/eten/drinken gign wel makkelijker. De 3e dag was de opzwelling al weg en kon makkelijk alles weer. Mijn genezing was dus hartstikke goed verlopen. Ik had wel de dagen na het zette allerlei kleuren op me tong, eerst blauw, toen groen, toen geel en nu een week later is me tong op sommige plekken wit, dat zit er echt op maar kan het er nie makkelijk vanaf halen. Ik ben er nog steeds hartstikke blij mee, en ben benieuwd hoe het is om er binnenkort een korter staafje in te doen. Ik heb eerlijk gezegt ook al gekust, dus 6 weken niet kussen is echt overdreven! Ligt eraan of je er aan toe bent, daar bedoel ik mee; of het dan niet pijn doet. Roken heb ik ook vanaf de eerste dag al gedaan, als je je tong maar goed schoonmaakt elke x na het eten/drinken/roken. Ik had een spray meegekregen die ik op de piercing moest sprayen, helpt kei goed! Voor de mensen die graag een tongpiercing willen: Twijfel er nie over, want dat is nergens voor nodig, en laat je geen enge dingen aanpraten want de meeste dingen zijn niet eens waar! Kus Milou

Gepost door: Milou | 26-04-07

Hoezo verdoving erbij? Ik lees bij sommige mensen dat ze een tongpiercing willen laten zetten met verdoving. Ik weetnie eens of ze dat doen, de verdoving doet waarschijnlijker pijner dan de piercing zelf die word gezet! Dus verdoving.. nergens voor nodig. Tegen een beetje pijn moet je wel kunnen, je wilt tenslotte zelf de tongpiercing.
Ik snap niet dat sommige mensen zo twijfelen over de pijn, laat je daar niet door tegenhouden joh! Je wilt toch zelf een piercing? Dan krijg je ook de gevolgen. En tenslotte, als er al zoveel mensen zeggen dat een tongpiercing niet pijn doet, wrm twijfel je er dan nog over. Bij mij deed het ook geen pijn, alleen een kutgevoel met eten en drinken in het begin, maar das maar ff.
Dus, niet twijfelen joh. En verdoving; nergens voor nodig! Kus Milou

Gepost door: Milou | 26-04-07

wel leuk hey mensen,
ik ben Tanja, net 3 weken 18, ik ben student en woon op mezelf. Ik ben van plan om over 2 weken een tongpiercing te laten schieten maar ik vraag me een dingetje af en daarop kunnen jullie het beste antwoorden denk ik.
ik laat het op woensdag zetten, dan ben ik vrij en donderdag ben ik ook vrij. Op vrijdag moet ik pas weer naar school waarna ik naar een vriendin ga en dat weekend dan daar blijf waarschijnlijk. kan ik dan wel zonder problemen naar school, zou ik dan wel redelijk normaal kunnen praten want ze kijken raar op als ik een keertje stil ben. en kan ik dat weekend dan wel normaal eten???
hopelijk krijg ik een reactie of advies terug gestuurd naar mun mail.
ook is mijn instelling van, leuk weer wat anders, is dat goed of niet. ik heb al een navelpiercing en 3 gaatjes in beide oren. dat derde was al met de instelling dat ik wat nieuws wilde dus...
groetjes Tanja

Gepost door: tanja | 01-05-07

Vragen hoi,,
Ik ben nu 17 en wil samen met een vriendin een tongpiercing laten zetten (Wat niet van me ouders mag). alleen een aantal dingen weet ik niet van of ze waar zijn zoals:
Als je tong is opgezwollen dat je kan stikken in je slaap.
Kunne ze hem eigenlijk verkeerd zette door aders zenuwe of spieren :s.
En ik heb zowiezo last van ademhalen (hyperfentilatie) en als je tong opgezwollen is kan je dan wel fatsoendelijk ademen,en ook als je veel zenuwen vantevoren heb en je na het zetten misschien duizelig wordt en je het niet goed wordt lijkt me vrij eng want dat heb ik gehad bij het bloedprikken daar was ik net zo zenuwachtig voor.
Kan iemand mij misschien geruststellen?
xx

Gepost door: Mandy | 05-05-07

Argumenten Hallo,
nou ik ben 14 en wil dus graag een tongpiericing..
maarja met ouders als die van mij zit dat er niet in. Weet iemand misschien een paar argumenten om mijn ouders overtehalen ??
Graag hulp
xox Michelle

Gepost door: Michelle | 08-05-07

Ik heb een tattoo en nu sinds vorige week een tongpiercing.Tongpiercing doet zo goed als geen pijn vergeleken met een tattoo,je doet het toch voor de kick en omdat je er 100 procent zelf achter staat,maakt het dan eigenlijk wat uit of het pijn doet of niet?mun tong is nog een beetje dik en beetje verkleurd,maar met eten gaat weer beter,was de pudding en pap ondertussen ook wel zat. groetjes

Gepost door: lars | 08-05-07

ik wil ook graag een tongpiercing maar mag het neit van mijn ouders.
ik ben 16 en ik vind dat ik dat zelf wel kan bepalen of ik het nu wil óf niet.
als er iets mis gaat is het toch mijn eigen risico en bovendien ken ik veel mensen die er een hebben om me heen en warom zou het bij hun wel allemaal goed gaan die piercing zetten doen die mensen zo vaak per dag.
zou je hier een ouder voor moeten meenemen of kan je dat gewoon doen als je 16 bent en zal ik het wagen stiekem of niet?
ben wel bang dat het pijn doet maar heb het er voor over want ik wil het heel graag!
GROETJES LINDY

Gepost door: Lindy | 11-05-07

heeujz!x
mjha ik bn nu al 16 n wiil graag n tongpierciing..et mag nii vn muhn ouders mr die overhaal iik wél! MAAR iik héb egt zoow veel schriik voor de pijn enso..ik héb een navelpiercing en jha die pijn viel wél mee.
kan iemand me geruststelle?? :-)
dikke soen x

Gepost door: inesje | 14-05-07

eten? Ik heb net (een uur of twee geleden) eentje laten zetten. Het doet geen pijn, maar het is wel wat irritant, zo'n grote staaf door je tong. En die balletjes hangen serieus in de weg. Als ik iets wil eten doet het ook pijn. Maar, echt pijn doet het niet, neen.

Gepost door: Maud | 18-05-07

k wil egt soooo super graag een tongpiercing!! maar ik mag egt niet voor ik 18 ben!!:( k ben nu 15:S dus moet nog ff w88.. balen mann!! k wil soooo graag!!

Gepost door: Joanne | 19-05-07

heey,

ik heb 3 dagen geleden een tongpiercing laten zetten bij BodyMX in breda (medisch centrum, dus niet even een pierceshop), ze werken daar wel met verdoving, ze sprayen wat verdovend middel op je tong, en je voelt er niks van als de naald erdoor heen gaat, die verdoving is na 5-10 minuten weer uitgewerkt, en dan voel je nog bijna geen verschil, de eerste paar dagen krijg je wel spierpijn in je tong, maar dit is normaal, wat witte uitslag en een dikke tong is ook niet uitgesloten, maar voor de rest is alles tot nu toe goed gegaan, het is wel irritant met eten want je hebt de neiging veel op de balletjes te bijten omdat je met je tong je etensresten naar je tanden werkt....
kben wel blij dak hem heb laten zetten,

greetz tim

Gepost door: tim | 19-05-07

hallow ! :-)

ik heb nu men tongpiercing bijna 10nmaand en heb der nog geen moment spijt van gehad. heb ze laten zetten toen ik op verlof vertrok, aangezien ik van thuis er geen mocht zetten. de piercer had mij verteld geen frisdranken en geen vast voedsel geduurende de eerste dagen. wel laat het me zo zeggen ik ben van diezelfde dag begonnen met gewoon voedsel en gewone dranken en heb hier geen last van gehad ! zelfs toen de piercer de naald erdoor stak voelde ik geen pijn. elke dag 3x spoelen met hextril en heb er geen last mee gehad. het enigste lastige is soms op de balletjes bijten ;) greetz

Gepost door: Anyssa | 19-05-07

ik wil zowiezo een tongpiercing.
ben ook niet bang ofzeuw.
ik zie het vanzelf allemaal
wel. En mensen die vragen
doet het pijn, dat zul je toch
echt zelf moeten ervaren.
alleen een probleem,
mijn ouders vinden het niet oke.
ben nu bijna 16, maar als
je ouders het niet goed vinden
wat doe je dan eh. heb genoeg
redenen opgenoemd waarom wel,
krijg alleen maar redenen terug
waarom niet. nouja, ik zie het
wel. anders nu niet dan maar later.
ciaoxx

Gepost door: Tmy | 29-05-07

Heyla x heyla, ik wil al heel lang n tongpiercing. vorig jaar heb ik een navelpiercing gekrege voor mn 15de verjaardag.. dit jaar wil ik er een in mn tong.. ik vind het echt niet erg dat het pijn doet. in mijn navel was even pijnlijk maar daarna was de pijn weg.. k heb al zitte rond te vrage aan vrienden en vriendinnen die dat hebbe en de meeste zeggen dat het niet zoveel pijn doet.. morgen nog preccies 2 maandjes en dan ben k 16 xD mn moeder zei dat ik het mss krijg en de reactie van mn pa was ook best wel positief wat mij verwonderd.. nou ja this te hope e :p wish me lucky Xx

Gepost door: Laura | 01-06-07

ik wil dr eeeeeen Ik ben een jongen van 17,5 ;p en ik wil ook een tongpiercing,... heb 2 oorbellen en een piercing bovenin mn oor,... maar een tongpiercing krijg ik dus echt NIET voor elkaar bij mn ouders :p

lijers;p

hoe hebben jullie dat voor elkaar gekregen dn?

Gepost door: Mark | 07-06-07

heeyz hee ik wil er ook een maa al die verhale van die infecties vink tog wel eng maa ik neem er wel een xx

Gepost door: lisa | 07-06-07

hey, ik heb ook nog een tongpiercing gehad!jammer genoeg heb ik hem nu niet meer:'(! kheb per ongeluk mijn bolletje ingeslikt en had geen reserve mee:'( ik was toen 12j en mocht van mijn vader:) nu ben ik 13j en mag niet meer! (supper stom) hij is bang dat ik spraakgebrek ga krijgen! en ik wil supper graag em trg laten steke grtz

Gepost door: bjorn | 10-06-07

bijna hey,
ik ben 16 jaar en ik wil net als de meeste hier een tongpiercing.. wat houd me tegen? nou niet zoveel... want bij mn ouders krijg ik het wel voor elkaar. vooral bij mn moeder. die wil dat ik geen lippiercing neem omdat ze dat zonde vind van mn gezicht, maar een tong piercing zie je stukken minder. ow trouwens, ik ga ook op vakantie, miss houd dat me tege... stel dat er dan iets gebeurd, dan kan ik niet ff snel terug naar de piercer.maar goed, ik heb een hekel aan zeuren maar moet er toch maar eens mee beginnen en wie weet heb ik binnen 2 weken een tongpiercing ^^
xX

Gepost door: tessa | 12-06-07

.. Ik heb al een week tongpiercing, het deed heel erg pijn toen ze het gingen zetten, Me tong was 5 dagen dik, de eerste 2dagen heel erg & kon ik niet eten laatste 3 kon ik wel eten, nu heb ik nergens meer last van & ik spoel gewoon 2 keer per dag, Ik zou zeggen gewoon doen als je het wilt !
Het is misschien wel eng + pijnlijk maar wel de moeite waard.
xxSanne

Gepost door: Sanne | 17-06-07

tongpiercing heey!
ik wil zoooo graag een tongpiercing alleen het lijkt me heel erg pijn doen,, ik heb al wel een navelpiercing en dat deed ook heel erg pijn..
maarja ik mag geen tongpiercing van mijn ouder :(
xx

Gepost door: yvette | 22-06-07

tongpircing ik mag van mijn auders ook heen tongpiercing hebben maar ik haa binnen kort voor 2 weken op rijs en dan haa ik het laaten steeken en na 2 weken merk je daar tog niets meer van en hoor je dat toch nie meer en als ik dan thuis ben steek ik er een transparant bolletje op zotat het nog minder opvalt en als ik dan naar school haa steek ik er een hip bolletje in dus als je dat wil zau ik da hewoon doen ze zien da tog nie xxx

Gepost door: jens | 26-06-07

tongpiercing haha nee dat kan niet want als mijn ouders erachter komen dan halen ze hem eruit en dan is alles voor niets dus.. ik hoop dat ik ze over kan halen anders nog lang wachten:(

Gepost door: yvette | 26-06-07

vraagske ^^ ma ik wil eig een tongpiercing , of een piercing onder mn lip ( schuins vanonder :)) ma alé , k wil da vo men 15 e verjaardag & das ng lang ( 31 maart :p) ma ik weet ni , wa is nu eig het beste ..
thx !
x3

Gepost door: britt x | 09-07-07

hey,ik ben 12 jaar ok een beetje jonh mar vanbinnen ben ik al 16 en vanbuiten ook want mensen zeggen altijd dat er 16 uit zie !!!
maar ik wil dus een tonpiercing en het mag absoluut niet van men ouders en ik heb ook ergens gelezen dat je over 2 jaar geen smaak nie meer hebt is dit weer stuur ook als je me kunt helpen met tips om je ouders ermee te over halen en ook nog mag dat op een school een tongpiercing ??
stuur alstublieft terug !!!!!

Gepost door: babette | 15-07-07

piercing hey melanie ik heb nu al 2weken men tongpiercing en alles is dik in orde eerst 3 dagen last van zwelling maar na dag 1 kon ik al gwn eten
je krijgt ook witte velletjes maar je moet je dan echt geen zorgen maken volkomen normaal en ja nog veel succes met je peircing als je hem laat zetten
xxx

Gepost door: lisa | 30-07-07

ja dus hij is er al srry vergeten nog veel plezir ermee

Gepost door: lisa | 30-07-07

Hallo!!
Ik heb afgelopen zaterdag een tongpiercing laten zetten bij Jenna in Leuven. Echt een aanrader daar, ze zijn heel hygiënisch en enorm vriendelijk. Ik had enorm veel stress vóór ik het liet zetten en rookte zelfs een sigaretje om van de stress af te rake (hielp spijtiggenoeg niet) en toen ik daar binnen kwam heb ik papiertje moeten tekenen met mn geboortedatum en naam. Ik was enorm zenuwachtig en bang voor de naald dus heeft het dan nog 10min geduurd voor ze het uiteindelijk mocht zetten. Ze toonde me met wat ze ging prikken (heb niet gekeken van de schrik) en moest mijn tong uit trekken om de kruisjes aan te duiden op beide kanten van mijn tong. Zo mocht ik kiezen hoe ver of hoe dicht. Ik wou natuurlijk zo ver mogelijk zodat niemand het merkte (mocht niet van mijn ouders). Dan heb ik mijn mond moeten spoelen met mondspoeling. Ze heeft dan een soort van zalfje van ontsmetting erop gesmeerd en moest mijn tong uit trekken. Ze zei dat ik mijn ogen moest toedoen en aan iets leuk denken. Het lukte niet om aan iets anders te denken dus zat met gespannen tong en opeens voel je die naald door je tong gaan !!! Het was echt pijnlijk voor mij !!! Is mijn eerste keer dat ik gaatje doe in mijn lichaam, heb geen oorbellen of navelpiercing dus dit is mijn eerste. Het bloeide wel en werd helemaal bleek. De dame gaf me een dextro voor wat suiker in mn lichaam te laten en heeft me laten liggen op dat ligzeteltje of wat het ook heet. Ze moest mn benen zelf optillen want was echt enorm van slag van die prik. Normaalgezien heb ik niet zo snel pijn en voel een naaldprik in mn arm voor spuitje of bloed laten trekken niet maar dit heb ik echt wel gevoeld !! Nu heb ik niet zoveel pijn meer alleen nog 's morgens als ik opsta dan heb ik een gevoel dat mijn tong spierpijn ofzo heeft, hoesten doet ook pijn, dan denk ik dat mijn tong openscheurt. Praten is nog lastig, ze horen het aan mijn stem dat ik iets in mijn mond heb. Mijn familie hoorde het meteen dat ik iets had maar mijn ouders niet. Mijn moeder heeft het vandaag ondekt maar mijn vader gelukkig niet, die zou me vermoorden. Mijn moeder vind het niet mooi maar kijkt wel altijd naar mijn mond als ik eet of als ze is naar mij komt vraagt ze mijn tong uit te steken, is wel grappig xD. Mijn zus merkte het niet maar heb het wel verklapt (kan er niet tegen zwijgen). Natuurlijk wilt zij ook eentje hebben nu! Heb gezegd wacht er nog wat mee. Met wat ik allemaal zei hier is ze meer aan het twijfelen :p. Ze wilt bijna overal een piercing :p. En dat als je 14 bent :p. Ik ben al bijna 19 (binnen een maand).
Ik spoel meer dan 5 keer per dag mijn mond.
Hangt ook af wat ik in de loop van de dag doe..
Onmiddelijk bij het opstaan doe ik het, na elke maaltijd en soms gewoon is als ik vind dat mijn mond vies smaakt en ook voor het slapen gaan, ze zeide me minimum 2x per dag maarja. Volgende week zaterdag moet ik terugkeren voor kortere staafje (eindelijk want word lange staaf beu). Het kortere staafje is in de prijs nog bij inbegrepen dus handig. Heb 50euro ervoor betaald. Als ik terug ga ga ik zowizo nog een staafje of 2 kopen voor afwisseling en reserve bij te houden voor het geval van.
Maar allesinds ik vind wel dat het de moeite waard is als je het echt wilt !!
De pijn moet je zelf ondervinden natuurlijk want bij de ene doet het meer pijn dan de andere want een vriendin van mij heeft helemaal niets gevoeld en ik het tegenovergestelde! Dusja is aan jou te zien.

Groetjezzz !!!!

Gepost door: Sandy | 03-08-07

Tongpiercing Hallo!

Vandaag 15/08/2007 ga ik m'n tongpiercing laten zetten...
Ik ben wat bang voor moest het pijn doen mja...

Grtjes xXx

Gepost door: Jürgen | 15-08-07

Tongpiercing, whiehiiieeee Hey,
Heb sinds maandag 13/08 een tongpiercing terug. Had er 10 jaar geleden er ook 1 maar omwille van omstandigheden moest ik hem verwijderen. Namelijk kan ik aan iedereen aanraden dat als ze het van plan zijn om te doen, om toch in bezit te zijn van ibuprofen. Dit neem je al 1 dag in voor je de piercing doet en doe dan door tot einde van de week. Resultaat: helemaal geen gezwollen tong en dan ben je tenminste deftig bekwaam om korrekt te spreken zonder dat er anderen iets van merken. En niet te vergeten regelmatig uw mondje spoelen. Want dan is de genezingsproces heel snel achter de rug. De 27ste mag ik een piepklein staafje al hebben :). Kijk wel dat ze uw tong meten, want ik heb nu een staafje van 22mm ipv bij de meeste een 26mm. Dat scheelt heel veel bij de genezing en kan je ook zwellingen voorkomen.

Succes voor diegene die het nog gaan doen.

Greetz,

Sabine

Gepost door: Sabine | 16-08-07

Tongpiercing Heeejj! leuke verhalen allemaal
Ik ben 18 jr en wil al een hele tijd een tongpiercing ook al heel vaak om gezeurd maar mn ouders verbieden t gewoon, niet eerder dan dat ik het huis uit ben..

En dan ook nog durven
ik wil het ZO graag maar k ben er zo bang voor

iemand tips voor beide problemen?

Liefss
leoni

Gepost door: Léoni | 19-08-07

Heej iedereen,
Gisteren hebik ook een tongpiercing gezet! het deed een beetje zeer maar het bloedde niet (gelukkig) ze hebben me niks gezegd hoe vaak ik moet spoelen, mar do ehet na elke maaltijd! en verder me tong is wel dik maar kan gewoon eten.. ben benieuwd hoe het over een weekj zal zijn!
En voor degene waarvan het van ed ouders neit mag, ik zou het niet stiekem doen, daar krijg je misschien alleen maar problemen mee! wacht tot je 18 bent! dan mag het haha! ik heb ook 2,5 jaar moeten wachten, en tot mijn groete verbazing mocht het nu wel van me ouders! naja.. dat is altijd beter toch!


Liefs Anne

Gepost door: Anne | 19-08-07

hehe thats the problem ik ben 18 en mag t zonder toestemming maar mn ouders willen t niet eerder hebben dan dat ik het huis uit ben.......................................................

en toen, ja stiekem gaat denk ik niet lukken dan hebben ze wel in de gaten en ben veels te bang dat ze t ontdekken

Gepost door: Léoni | 19-08-07

schrik voor een tongpiercing??!! heey ik heb gistere een tongpiercing laten zetten bij een schoonheidsspecialiste.. ze gaf me eerst wat uitleg over wat ze ging doen en stelde me gerust, want eerlijk gezet was ik wel super zenuwachtig de schoonheidspecialiste zij zelfs tegen me rook je? ik zeg ja.. steek dan ma eerst een sig op want ge zit vol met zenuwen .. ze heeft me op andere gedachten gebracht door te beginnen praten over het werk dat ik doe en toen heeft ze gezegt van ok ik ga er aan beginnen steek je tong ver uit.. voor ik het wist zat ze er al in!!! ik dacht dat alleen de klem ernog maar opzat maar de naald zat er blijkbaar ook al door.. dus al dieje zever van da doe pijn en dit en da delete da gewoon in u koppeke!!!!
het is allemaal niks in zen eigen en is op 6 sec gebeurt.. nog ni zelfs.. ik ben blij dak het gedurft heb want ik had al wat gelezen ôp internet en daar is 3/4 allemaal van overdreven dus laat u ni meeslepen door die overdreven verhaaltjes..! das mijne goeie raad.. en die van mijn schoonheidsspecialiste!! de dag na u tongpiercing wordt u tong wel dik en is eten wel moeilijker .. maar dat zal morgen ook weer ovr zijn.. maarja ze zeggen altijd
wie schoon wil zijn.. he da kende allemaal wel he:d

maar ene goeie raad, wie bang heeft.. het is tijdverspilling.. je kan het vergeljken met een spijtje van de dokter in je arm..dus zeker doen als je er een wil!!!!!!!
groetjes

Gepost door: Erina | 24-08-07

ik wil zoo graag een tongpiercing laten zetten , ik ben nu 17 en binnen een 4maand 18, ik mag het ECHT niet van men ouders, na al lang zagen. dus heb ik besloten om het toch maar te doen zonder dat zij het weten, ik ben alleen heel bang dat ze het zullen merken de eerste week door het wel heel opvallende genezingsproces... kan er iemand mij gerust stellen... kwil et echt héél graag

Gepost door: kim | 25-08-07

zeker gee nspijt va n heb nu een jaar en paar maandne mijn tong piercing en heb er zeker geen last van ik mocht ook eerts niet va nmijn ouders maar uiteindelijk heb ik hem gekregen op mijn 16de verjaardag inhet begun was het wel even wenne ner aa nmaar na een tijdj was het wel in orde

Gepost door: dimitri | 03-09-07

geen spijt va n hoi melanie heb nu al anderhalf jaar mijn piercing en heb er geen last va nin het begin was he twel even wennen maar ja dat moest ik er bij nemen mocht eerst ook niet van mijn ouders maa ruiteindelijk heb ik hem op mijn 16de verjaardag gekregen na drie dage nhad ik geen pijn meer en er zat al korter staafje in

Gepost door: dimitri | 03-09-07

Tongpeircing Haay daar allemaal !
Ik wil okk graag een tongpiercing , ik mag het ook niet van mijn moeder ..mijn vader zegt dat ik moet doen wat ik wil ( het is eigelijk wel begrijpelijk dat mijn moeder het niet wil hebben ik ben namelijk nog maar 14 )

Hebben jullie misschien tips , ik wil hem al op mijn 16 hebbe . Ik kan niet wachten tot mijn 18


greetz

Gepost door: Lisa | 05-09-07

Hi ik heb afgelopen Zaterdag een tongpiercing laten zetten.Ik wilde dit al jaaaren (ben er nu 30)navel en neus zijn vroeger op mn 12de en 14de geplaatst en draag ze nog steeds. het zetten viel mij toch wel wat tegen. na alle verhalen van het doet geen pijn.nu kon het ook zijn dat ze behoorlijk aan mijn tong hebben getrokken omdat die niet zo lang is.Gezwollen is mijn tong nog steeds,maar met praten hoor je het niet eens. eten gaat ook wat moeilijk. Maar als je er echt één wil moet je dat er maar allemaal bij nemen.

Gepost door: ursula | 10-09-07

Tongpiercing Heb Sinds Gisteren 4u mijn tongpiercing!
Het was een zalig gevoel..zeker de naald vond ik zalig!
Behalve dat suikerspiegel serieus gedaald was ik had niet gegeten,dat was na dat ze gestoken was heb ik me tesnel recht gezet en gespoeld en na het spoelen ben ik een paar minuten weggeweest van aarde :D
Achja het was nogwel leuk..!
Leuke Ervaring..!
Dus wie er tongpiercing wil,eet eerst...of drink cola of eet wat druivensuiker!
Heb gisteren avond nog kunnen eten..
praten begon laat op de avond te minderen..maar tegen 12 u kon ik weer normaal praten en was mijn tong terug normaal..
Nu 8:18,Ik kan praten maar,tong staat heel dik.
Dus je moet geen praatjes geloven..Dat hangt af van persoon tot persoon,en de piercer geeft je de goeie raad!:)
Groetjes,
Elien

Gepost door: Elien | 15-09-07

HELPP !! HELLPP . ik wil graag een tongpiercing. myn ma zegt er nix op . mr ik woon nietver vn gent enzo. && kwil weten oeveel dat kost en of dat ga MET verdoving. ik hoop dat jullie my kunnen helpen.

Gepost door: Chanell | 17-09-07

Zaterdag tongpiercing heejj ik ga zaterdag eindelyk mn tongpiercing laten zetten .na 2 jaar lang zeuren Ben nu bijna 18.. bij zo benieuwd. maar ben wel een beetje bang dat het pijn gaat doen maarja mn vader zegt wie mooi wil zijn moet pijn lijden..

Gepost door: laura | 18-09-07

tonpiercing donderdag 4 oktober is het dan zo ver voor mij.., ik ben als de dood voor naalden,..maar ik wil zo graag een tongpiercing al zekr 5 jaar...k ben nu 20...ik heb 2 jaar geleden een tragus piercing laten zetten..echt super hahah..ik was vet bang voor de pijn maar toen die zat wist ik niet eens dat hij al zat:s ik ben echt als de dood voor naalden dat komt door een klote onderzoek dat ik ooit in het ziekenhuis heb moeten hebben:S...maar ik ben gewoon super benieuwd..de een heb wel een zwelling en de ander niet...de een heb wel pijn gehad en de ander voelde echt geen fuck..ik ben bang dat ik weer tot de catogorie vna super pijn behoor..maar dat merk ik dan wel..ik ehb wle al vette piercings besteld;)ik laat het weten als ik hem heb:D

Gepost door: assie | 18-09-07

Enkele vraagjes Ik ben 16 jaar en wil al langer een tongpiercing. Eerst dacht ik om het stiekem te laten zetten, maar dat leek me toch niet zo'n goe idee. Volgens mij is het veiliger en beter als ik mijn ouders er bij betrek. Nu moet ik alleen nog mijn ouders op de hoogte brengen van mijn idee. Heeft er misschien iemand een paar tips om ze eventueel te overtuigen ? ..
Ook heb ik nogal een korte tong . Is het dan wel mogelijk om een piercing te kunnen laten zetten ? ..
En mijn laatste vraagje is of dat er misschien iemand een betrouwbare en goede piercer weet die ergens in de buurt van Hasselt een zaak heeft ? ..
Ik hoop dat jullie me kunnen verder helpen ..

X x ..

Gepost door: Marlies | 19-09-07

tonpiercing heb heb nu bijna 2 maand mijn tonpiercing ik heb er geen spijt van het is plezant eet eerst of drink cola dat is het beste anders heb je wel kans dat je flauw valt dat was bij mij bijna dus eet eerst iets dan komt alls goe ;)

Gepost door: nick | 19-09-07

Heel erg spijt Heyhey ik heb 3 jaar een tongpiercing gehad en als ik ging avondeten beet ik wel eens per ongeluk met mijn kies op mijn piercing. Bijvoorbeeld bij spaghetti omdat dat best wel glibberig is. Nu na 3 jaar brak ineens diezelfde kies af. Ik schrok me dood. Ik ben meteen naar de tandarts gegaan en hij heeft de rest van mijn kies eruit getrokken. Ik kan nu dus binnekort drie keer langskomen om een kroon te laten zetten. Op mijn 20e! Ik heb dus heel erg spijt dat ik een tongpiercing heb laten zetten en heb hem er meteen uitgehaald.

Gepost door: Michelle | 26-09-07

tongpiercing éééh ik heb op 16/08 men tongpiercing gekregn voor men 14é verjaardag na een jaartjj zagn eindelijk!!
-daar zat ik dan op dii bank alles stond voor mij naaldn enzoo ... maar had er totaal geen bang voor heb al neus piercing en tragus piercing dusjj...
nu 2 maandn later ben ik nog altijd dol gelukig heb er niets van last van :p

Gepost door: gracya | 19-10-07

bang voor pijn hey ik ben een meisje van 14 jaar
en ik zau graag een tongpiercing
wille late zette maar ik heb schrik
voor de pijn
doet het dat fel pijn ?

Gepost door: deborah | 14-11-07

IK wil een tongpiercing Ik ben 13 jaar en wil graag een tongpiercing ik krijg het op mijn 15de !! Maar hoeveel kost het precies wie kan my uitleg geven ?
En ik ben bang voor het eten. Dat het niet lukt
Ik wil het zooooooo GRAAG

Gepost door: Stephanie | 14-11-07

Tongpiercing Ik heb rond september een tongpiercing laten steken. Vandaag (26/11/2007) zit hij er nog altijd in, en heb ik nog geen korter staafje. Ik heb er persoonlijk geen last van, maar toch zal ik een iets kortere gaan kopen.
Toen ik hem liet steken had ik niet echt pijn, ik heb het me niet beklaagt. Dus mensen: Als je een piercing wil; gewoon doen!

Gepost door: Jurgen | 26-11-07

k heb nu al een jaar een tongpiercing en nooit ergens last van gehad..en het doet ook echt geen pijn.. bijmij niet dan.. laat donderdag een nieuwe piercing zetten t word een tragus

Gepost door: Sandra | 18-12-07

help hiiii

ik wil al 2 jaar een tongpiercing ik ben ondertusse 15j ga bijna 16 worden , maar men ma spreekt tegen
ze doet alsof ik ga sterven als ik een laat zetten en dat heb ik nie graag !! ik weet niet waarom ze zo doet ik bedoel maar , een tong piercing , wie heeft dat nu nie graag en wie vind dat nu nie mooi ?? ik heb al eens een buikpiercing late zetten maar dart vond ik niet zo mooi , dus jah en die is ontstooken geraakt,
nu zaag ik al zo lang tegen men ma , maar ze geeft niet toe , maar ik ook niet , ik mag alle piercings van haar buite een in men tong !! zelf een madonna of een lippiercing , wengkbrauw of neus , alles mag buite die tong ....kan iemand me helpe ??? kan iemand me een mailtje st voor nog tips dak kan zagen ?? crazy-essake@hotmail.com men vrind heeft nu twee tongpiercings en een onder zen tog maar zover wil ik het tog niet laten komen dus waar maakt ze haar nu druk over ????

Gepost door: vanessa | 18-12-07

help hiiii

ik wil al 2 jaar een tongpiercing ik ben ondertusse 15j ga bijna 16 worden , maar men ma spreekt tegen
ze doet alsof ik ga sterven als ik een laat zetten en dat heb ik nie graag !! ik weet niet waarom ze zo doet ik bedoel maar , een tong piercing , wie heeft dat nu nie graag en wie vind dat nu nie mooi ?? ik heb al eens een buikpiercing late zetten maar dart vond ik niet zo mooi , dus jah en die is ontstooken geraakt,
nu zaag ik al zo lang tegen men ma , maar ze geeft niet toe , maar ik ook niet , ik mag alle piercings van haar buite een in men tong !! zelf een madonna of een lippiercing , wengkbrauw of neus , alles mag buite die tong ....kan iemand me helpe ??? kan iemand me een mailtje st voor nog tips dak kan zagen ?? crazy-essake@hotmail.com men vrind heeft nu twee tongpiercings en een onder zen tog maar zover wil ik het tog niet laten komen dus waar maakt ze haar nu druk over ????

Gepost door: vanessa | 18-12-07

help hiiii

ik wil al 2 jaar een tongpiercing ik ben ondertusse 15j ga bijna 16 worden , maar men ma spreekt tegen
ze doet alsof ik ga sterven als ik een laat zetten en dat heb ik nie graag !! ik weet niet waarom ze zo doet ik bedoel maar , een tong piercing , wie heeft dat nu nie graag en wie vind dat nu nie mooi ?? ik heb al eens een buikpiercing late zetten maar dart vond ik niet zo mooi , dus jah en die is ontstooken geraakt,
nu zaag ik al zo lang tegen men ma , maar ze geeft niet toe , maar ik ook niet , ik mag alle piercings van haar buite een in men tong !! zelf een madonna of een lippiercing , wengkbrauw of neus , alles mag buite die tong ....kan iemand me helpe ??? kan iemand me een mailtje st voor nog tips dak kan zagen ?? crazy-essake@hotmail.com men vrind heeft nu twee tongpiercings en een onder zen tog maar zover wil ik het tog niet laten komen dus waar maakt ze haar nu druk over ????

Gepost door: vanessa | 18-12-07

tongpiercing hejhej,

Ik heb derjuist myn tongpiercing laten steken het was wel redelijk pijnlijk want het was zonder verdoving en ik krijg veel negatieve reacties.. iedereen vindt het 'marginaal'.
maar ze zeggen dat wss omda ze meelopers zyn enzo :)
maarja ik trek het mij niet aan, iedereen zijn eigen mening he.
kheb wel veel moeite om te eten, maarja mss ist morgen beter en et doe wel beetje pyn xD
het is wel lastig van die grote staaf kan nie wachten tot ik mijn kleine heb.
Iedereen die 1 wilt moet het gewoon doen xD tis echt cool
groetjes en succes, x

Gepost door: meisje | 18-12-07

Eindelijk heb ik m'n kort staafje... Heey...

Kben gisteren geweest om een kort staafje voor in m'n tong. Het was gratis...
Is wel raar, ik was gewend met een lang staafje hé maja...

Grtjes

Gepost door: Jurgen | 20-12-07

tongpiercing! kheb al een navelpiercing van men 14 aanrader niet pijnlijk dus ik ga dus woensdag een tongpiercing laten zette ik vind het zo mooi maar toch ben ik wat zenuwachtig men ma vind dat het je tande kapot maakt waar of niet

Gepost door: Kelly | 29-12-07

tong piercing ik liet hem zette ik had redelijk veel zenuwe ik wou dat alles snel gedaan was de naald zelf deet vanonder in mijn tong redelijk veel pijn daarna ben ik gaan winekele nergens last van buite praten en eten natuurlijk nu heb ik een dikke tong maarja moet je er bij nemen voor mensen die twijfelen gewoon doen !

Gepost door: Kelly | 03-01-08

tong piercing ik liet hem zette ik had redelijk veel zenuwe ik wou dat alles snel gedaan was de naald zelf deet vanonder in mijn tong redelijk veel pijn daarna ben ik gaan winekele nergens last van buite praten en eten natuurlijk nu heb ik een dikke tong maarja moet je er bij nemen voor mensen die twijfelen gewoon doen !

Gepost door: Kelly | 03-01-08

HELP !
kwil zo graag myn tongpiercing voor myn 16ste verjaardag ( binnen 26dagen ;o ) maar ..kwil her graag met verdoving , zal ik die naald nog voelen of? .. ik bn ooit es in zo ne winkel geweest en ik had best wat zenuwen ;o is da normaal? Hopelijk geven jullie my wat raad?

Gepost door: Chanell | 04-01-08

Hoelang duurd die stomme zwelling op men tong
kheb em al bijna vier dage pleas stuur emailtje naar prutsdog@hotmail.com

Gepost door: Kelly | 06-01-08

Tongpiercing... Ik heb nu toch al een lange tijd m'n tongpiercing... Ik was ook bang dat het ging ontsteken enzo, en dat is niet gebeurt. Waarom was ik er bang voor? Omdat ik in m'n oor een orbel heb laten steken (voor men tongpiercing) en die ontsteekte ook altijd. Nu heb ik een tongpiercing en die ontsteekt niet. Dus... Het is niet omdat uw navelpiercing heel de tijd ontsteekte dat het ook zo zal zijn van uw tong hé.

Gepost door: Jurgen | 27-02-08

hallo hallo.
ik ben 15 jaar en mag eindelijk een tongpiercing van me ouders.
we gaan er morge of anders woensdag om.
maar ik ben er best wel bang voor..
sommige mense zegge dat je verlamt kan worden en dood kan bloeden..

moet ik er nu wel of geen een laten zette??

Gepost door: mii | 24-03-08

hallo, ik ben nu 21 en heb er 6 jaar over gedaan eer ik een tongpiercing heb durven laten zetten :-)
van men 14de had ik al een navelpiercing, iets erna een neuspiercing, en dan ja men grootste droom die tongpiercing natuurlijk!!
Op iedereen was ik gewoonweg jaloers met een tongpiercing, en ja na 6 jaar was ik het beu, en heb ik van men klein hartje ne steen gemaakt en binnen gestapt in een piercingzaak.
kben heel kalm gebleven, en eigelijk op nog geen minuutje was het voor elkaar!!
Ik dacht bij mezelf heb ik daar 6 jaar schrik voor gehad !! Maar zoals vele zeggen van "ge voelt er niets van" is zever! ge voelt het wel ma het doet geen pijn, als je het voelt zeg maar zit het er al in :D
Ik zou het zelfs zo terug opnieuw willen doen.
Heb er wel een week last van gehad dikke tong enzo, maar dat nam ik er graag bij !!
En nu zou ik ze nemeer kunnen missen, het is zelfs voos als ik ze uitdoe :s
En dat het slecht is voor de tanden snap ik ook niet, mijn piercing raakt men tanden toch niet.
En aja van dat bloeden, snap ik ook eigelijk niet. Normaal zou het ni mogen...

Gepost door: lizzy | 01-04-08

tongpiercing Ik ben 16 en ik heb gisteren mijn tongpiercing laten zetten. het prikken zelf deed geen pijn, maar ben daarna wel ffe weg geweest ^^, de man van de pierceshop zij dat dat kwam door stress of een tekort aan suiker (dus eet genoeg voor je ze laat zetten) daarna kreeg ik ijsblokjes die ik in m'n mond moest laten smelten tegen de zweling. en verder heb ik er geen last meer van gehad die dag. deze nacht werd ik wel wakker, met m'n tong die pijn deed, duurde ffe, maar daarna kon ik weer slapen. nu is het dus 9u 40 en m'n tong is helemaal opgezwollen, het praten heb ik geen last van, maar slikken doet pijn, en als ik m'n tong zo naar boven beweeg doet het ook pijn. Ik ga strax iets proberen eten, hopelijk merken mijn ouders niets want ze waren er nog steeds niet met akkoord.

Grts, ik probeer nog 'n post te doen vanavond of morgen.

Gepost door: Dieter | 06-04-08

tongpiercing deel 2 ik heb juist gegeten, het ging redelijk, m'n tongpierce kwam regelmatig tussen m'n kiezen vanachter, maar ik denk dat met 'n kort staafje dat verholpen is. voor de rest, m'n ouder hebben nog niets door, ze vonden het wel raar dat ik zo traag at, maar met het simpele excuss van "heb geen honger" was dat verholpen.

grts, ik schrijf terug vanavond of morgen.

Gepost door: Dieter | 06-04-08

Tonpiercing deel 3 het is nu 's avonds, dag 2
de zwelling begint weg te trekken, heb al deftig kunnen eten, en het spreken is ook geen probleem meer

Gepost door: Dieter | 06-04-08

keb een vraagje zou je op je 13 al een tong piercing mogen laten zette , ik wil er liever één in mn lip mr mn ouders zeggen altijd dat er dan een litteken in mijn gezicht gaat blijven staan , en een tongpiercing mag ik wel , dus ja op je 13 mag dat dan al wel ? : )

Gepost door: klein meisje | 13-04-08

ach heej mensen, jullie doen allemaal alsof je leegbloed joh! een navelpiercing doet zeker veeel meer pijn dan een tongpiercing! bij me tong voelde ik bijna nix en bij me navel was het wel dat het ff gemeen pijn deed!ik heb er nu 2 in me tong, 1 in me neus, een in me lip en in me navel en een paar intieme. ik kan je egt verzekeren, dat me navel het pijnlijkste was, en als je gewoon lekker ijsjes eet , zwelt je tong nie zo op! mzzl narfus!

Gepost door: narfus | 27-05-08

Keb er juist vandaag ook een late zette ;;
ik vond da da geen pijn deed maarja dat zal afhange van iedereen. Ik ben er echt super blij mee en ge hoeft daar egt geen schrik voor te ebbe ! tis veeeeeeeeeel minder dan ge verwacht!
x

Gepost door: Axelle | 17-06-08

Sinds dinsdag 1/07 ben ik de eigenaar van een gaatje in mijn tong. :D

Ik ben bij Rituals Of Life in Hasselt geweest, geweldige piercer ! Ik had zo'n zenuwen maar hij stelde me gerust en gaf uitleg.
Het zetten zelf deed geen pijn, het was alleen zo'n raar gevoel.
Ik ben voormiddag geweest voor de piercing en ben de dag doorgekomen zonder pijn.
Woensdagmorgen werd ik echter wakker, en mijn tong en keel deden pijn. Slikken voelde heel pijnlijk aan. Na het poetsen van m'n tanden, en spoelen, heb ik een pijnstiller genomen en toen ging het beter.
Eten lukt niet al te best, Vast voedsel is uitgesloten, ik leef dus nu op pudding, soep, yoghurt en fruitpap, waardoor mijn maag overhoop ligt. Gisteren heb ik spaghetti gegeten, heel fijn gesneden en dat lukte met wat pijn.
De zwelling is wel afgenomen, en praten lukt zonder problemen.
Hoop dat ik snel weer terug normaal kan eten, want ik vertrek zondag voor 2 weken met mijn vriend naar Turkije.
Na de reis moet ik terug gaan naar Rituals Of Life om een korter staafje te gaan halen,
en ik hoop dat dan de ongemakken voorbij zijn.

Groetjes,
Hanne

Gepost door: Hanne | 04-07-08

zou ge dat ooit kunnen laten zette zonder dat je ouders dat merken??

Gepost door: sara | 21-07-08

tongpiercing haaai.
ik heb nu 2dagen een tongpiercing
en ik keek net in de spiegel.
En ik zag dat aan de onderkant, een beetje slijmachtig spul achter het balletje zit.
ik weet niet of dat zo hoort of dat het ontstoken is.
ik spoel elke keer als ik iets drink of eet.
ik hooop echt dat het hooort want ik ben best bang!!
groetjes neida

Gepost door: neida | 24-07-08

kheb vraagje Kben meisje van 13jaar en kzou graag tongpiercing ebbe kweet wel ni of da mag vn 13jaar wie kan mij helpen ??

Gepost door: Amely_x3 | 04-08-08

afgestootte piercing Tongpercing
Heb paar weken geleden ook een tongpiercing laten plaatsen. Deed op zich eigenlijk niet veel pijn, veel minder dan men neuspiercing. Maar mijn tong was na een half uurtje al enorm gezwollen, kon met moeite nog slikken en eten ging al helemaal niet meer behalve dunne pudding ofzo...
Ben na 3 dagen terug gegaan omdat mijn tong blauw werd en je kon het balletje bovenaan bijna niet meer zien, zo dik was men tong, die blauwe kleur werd veroorzaakt omdat er geen bloed meer naar het topje van men tong raakte zei ze. Heb dan een langere piercing gekregen, voelde goed aan maar na een 2 uurtjes was mijn tong weer meer gezwollen dat de piercing weer zo spande. heb dan terug gebeld, na 3 dagen om te vragen of ik mss nog een langere piercing nodig had maar blijkbaar stootte men tong het juweeltje af. heb ik dus een hele week op 10lepeltjes pudding en paar glazen water per dag geleefd. erg!! Toen men piercing er dan uit was, was men tong na 15minuutjes terug normaal. lispelde niet meer maar het gaatje was al dicht (wou het juweeltje er terug door steken)

Ga binnekort nog eens proberen.

Gepost door: Cindy | 21-09-08

tongpiercing hey allemaal ik ben een jongen van 15 en ik heb mijn piercing stiekem laten zetten maar ik weet echt niet hoe ik het moet verbergen moet ik het gewoon zeggen? of moet ik ze er zelf laten achterkomen ? en als ze erachter komen wat moet ik dan zeggen ? help me aub groetjes davy

Gepost door: davy | 10-10-08

tongpiercing hey allemaal ik ben een jongen van 15 en ik heb mijn piercing stiekem laten zetten maar ik weet echt niet hoe ik het moet verbergen moet ik het gewoon zeggen? of moet ik ze er zelf laten achterkomen ? en als ze erachter komen wat moet ik dan zeggen ? help me aub groetjes davy

Gepost door: davy van de voorde | 10-10-08

hey mense,over een tongpiercing moete ni twijfelen gewoon doe ookal moogde ni van u ouders xD

Gepost door: davy van de voorde | 25-10-08

heb vandaag een tongpiercing laten zetten!
deed ontzettend veel pijn en heb er nu nog steeds last van, me tong is helemaal dik en eten lukt nauwelijks alleen een beetje soep gegeten!
verder de hele dag al aan de ijswater..

Gepost door: Amy | 25-10-08

Piercing vraagjes Heej,,

Ik wil graag een tong piericing laten zetten maar ik wil het wel verbergen voor mn ouders. ( Ben wel 16 hoor :P)
Nu vroeg ik mij dus af of je na het laten zetten de zelfde dag gewoon weer kunt eten,, en of je het eigenlijk wel voor anderen kunt verbergen,, want je tong wordt tog dik enzoo,,

Graag reaktie naar mn mail sturen please?
Ik ben vanplan om hem dan sochtends te laten zetten,, kun je dan savonds al weer gewoon eten ??

Gepost door: Karin | 03-11-08

Tongpiercing Ik wil heel graag al een tongpiercing, alleen denk ik dat die spiertjes of aders te dicht bij elkaar zitten.. en ben ik bang dat er iets met mijn tong gebeurt al zou ik tongpiercing laten zetten.. (Aan de onderkant van mijn tong zie ik dat) Zou je wat terug kunnen sturen? naar me email

Gepost door: Ikke | 07-11-08

Ik wil al heel graag een tongpiercing en ben ook van plan om er een tenemen, maar als ik onder mijn tong kijk lijkt het net of er aders of spiertjes te dicht bij elkaar zitten.. dus ben bang dat het niet kan? Wat moet ik doen? zou je wat willen terugsturen naar me mail, Groetjes.

Gepost door: Kim | 07-11-08

navelpiercing heeyy mensen.
naa lang wachten mag ik eindelijk een navelpiercing.
over ong. een maand ga ik er een laten zetten en neem mijn moeder mee.
ik ben bijna 14.
weet iemand misschien hoe duur een navelpiercing is?
ik heb al een neuspiercing, ong. een halfjaar.
en een jaar twee gaatjes bovenin me oor.
en natuurlijk onderin elk oor twee gaatjes.
ik heb goed over een navelpiercing nagedacht.
en ben me erop aan het voorbereiden.
als iemand me wil mailen over de prijs van een navelpiercing.. heel graag.
xx_maike@hotmail.com
gr. maike uit wijchen.

Gepost door: maike | 14-11-08

tongpiercing eeey
ik ga zaterdag tongpiercing late zette.. heb wel al navel en neuspiercing en tattoo aan mn onderrug..nu tongpiercing heb der al veel verhalen van over gehoord en is ook een gevoelige plaats ...
de vraag is doe da veel zeere :p
had graag wa tips gekrege :)
groetejs xx

Gepost door: jessica | 18-11-08

Help my :O Haai ,
ik wil graag een tong pircing heb al heel veel pircing gehad maar ben bang da me tong kei veel pijnga doen :O
ik wil het stiekem laten zeten omdat me ma da eigenlijk ni wil maar de anderen heb ook stiekem gedaan en die mocht ik gwn houde

alleen ben bang da het zoo pijn doet en ook nog na een paar daagjesss
moet ik het wel doen of ???

reageer alstjeblieft

xx. marianne

Gepost door: Marianne | 26-11-08

BiJnA!! hallo, ik will all erg lang mijn tongpiercing
ik heb toestemming van mijn ouders ( ookal ben ik 13) over 4maanden (20april)
word ik 14, en laat ik op diezelfde dag nog een tongpiercing zetten,maar weet iemand soms een goed ADRESS ofzo, en wat het gemakkelijkste is om ( waarschijnlijk ) de zwelling wat te doen minder ?? thankkkkkssss x)

Gepost door: lennarD | 11-01-09

k zou graag n piercing hebbe. Schijnt dat tongpiercing goed kust? :p mr njah, k wil der ècht wel 1! navel, tong, of madonna.. Mr njah, welke moet'k kieze.. Can you help me please?
x

Gepost door: Me | 03-02-09

tong ' khad één lip-piercing ' en kheb die heel graag '
maar kben men bolletje verloren en ik vond het wel is tijd voor iets anders , ik wil graag een tongpiercing , ik ben 13 , maar mijn ouders gaan met plezier mee
en de piercer maakt er ook geen enkel probleem van. x
heb je ips ' mail me of voeg me toe op msn x

Gepost door: matthias | 10-02-09

tongpiercing Ik heb vandaag en tongpiercing laten zetten
met de naald een gat maken deed iets meer pijn dan ik had verwacht. maar het ging snel en voor ik het wist zat de piercing er al in.

het kosste mij 55 euro, er zit nu een langer staafje in omdat mij tong de eerste anderhalve week zal opzwellen. daarna is alles genezen en plaatsen ze een korter staafje en die is dan definitief

in de zaak werd ik klantvriendelijk geholpen.
ze gaven genoeg informatie en stonden voor alle vragen open.

wel wil ik aanraden hier eerst goed over na te denken. als het toch niks is en je laat hem weer verwijderen is het zonde van het geld en van alle moeite

Gepost door: ard | 17-03-10

verwijder VERWIJDER MYNE FUCKING MAIL HIER IS NE KEER VAN FUCKING KANKER MONGOLE OF IK LAAT DEZE SITé BLOCKEREN - LENNARD
VERWIJDER HEM NU METEEN OF IK HAAL DE POLITIE ERBIJ VOOR PRIVACIE SCHENDING!
EN IK MEEN HET!

Gepost door: wtf | 22-06-10

Hoi melanie,

vind je verhaal superleuk en het is allemaal goed gegaan. Ik heb dus VANDAAG mijn tongpiercing laten zetten en ben er zeer tevreden over. Ook ik had in het begin schrik maar mijn piercer heeft alles goed uitgelegd enz. Net als jou heb ik het een beetje 'achter de rug van mijn ouders' gedaan. ze weten het dus nog niet, en ik denk dat ze het niet echt mooi zullen vinden... anywayz, we zullen zien wat er gaat gebeuren als ze het ontdekken :)

Gepost door: h. | 06-08-10

Ik wil graag een tongpiercing màar mag niet van mijn oudrs omdat ze da gemeen vindn , màar ga het toch doen ook al weten ze het niet maar vraag me af of ze dat zouden merken dat ik plotseling niet goed meer kan praten en eten? Eerste dag zou ik wel bij een vriendin blijven slapen & bij mijn zus is het ook pas achter 1 jaar uitgekomen .

Gepost door: D. | 10-11-10

hela
kbén 17 jaar heb ondertussen 3-4jaar men tongpiercing en kheb er totaal geen last van gehad, heb ze laten zetten en ben onmiddellijk croque monsieur gan ete en genne last, na 3 dage staafje van 9mm laten inzette en khem der niks van gewete , het steke is helemaal niks, mijn moeder heeft mij tot in de winkel horen lachen dus zo erg zal het niet geweest zijn he

Gepost door: s | 07-12-10

ewaaa, ik ga volgende week donderdag mijn tongpoercing
laten zetten!!!
maar ben wat bang voor de prikk !

Gepost door: Annekeeee_ | 25-12-10

ewaaa, ik ga volgende week donderdag mijn tongpiercing
laten zetten!!!
maar ben wat bang voor de prikk !

Gepost door: Annekeeee_ | 25-12-10

ewaaa, ik ga volgende week donderdag mijn tongpiercing
laten zetten!!!
maar ben wat bang voor de prikk !

Gepost door: Annekeeee_ | 25-12-10

Hallo,
ik heb gister mijn tongpiercing laten zetten.en ik ben er erg blij mee. wel doet kauwen pijn dus ik kan alleen smoothies drinkwn en ijs eten gaat moeizaam..
ik hoop sat de pijn snel zakt, ik heb een klein beetje opgezwollen tomg maar praten gaat gewoon prima
xx sasss__x

Gepost door: Sassss__x | 04-05-13

De commentaren zijn gesloten.