22-07-05

WAT KOST EEN PIERCING?

OK, je hebt de stap gezet. Je wilt een tongpiercing! Allemaal goed en wel maar een tongpiercing is natuurlijk niet gratis, de gemiddelde prijs voor een tongpiercing is 50 euro, maar sommige piercers vragen wel meer (ik heb €65 betaald). Bij sommigen krijg je er ook nog een gratis kleinere piercing bij, maar bij sommige moet je deze gewoon betalen. De prijzen hangen af van je piercer, maar meer dan 70 euro mag je zeker niet betalen!

20:37 Gepost door Blogmaster | Permalink | Commentaren (30) |  Facebook |

Commentaren

content tevreden over piercing.

Gepost door: valerie | 30-07-05

alles goe heel tof

Gepost door: valerie | 30-07-05

mmm me tongpiercingske iedereen die overweegt om e tongpiercingske te steken, gewoon doen. ik heb hem nu bijna 2 weken en valt heel goed mee.
voor je het weet zit ie erin en doet belange gene pijn, voor ik het wist zat ie ering want ELVIS moest erom lachen toen ik zei zeg me wanneer je prikt en ie zat er al in. de dag erna is me tong e beetje gaan zwellen maar met mondspoeling gaat die pijn vlug over. zeker na iedere maaltijd mond spoelen en APRANAX nemen tegen het zwellen ook is goed veel ijsblokjes op tong leggen voor het zwellen, binnenkort mag ik teruggaan voor me korter staafje en jihaaa ben gewoon tevreden.

Gepost door: valerie | 08-08-05

stikken Hallo,
ik heb gehoord dat je kan stikken..en doet het echt geen pijn..?

Gr Marlinde

Gepost door: Marlinde | 09-08-05

? Eeys ,, Ze Zeggen Dat Een Tongpiercing minder Pijn doet dan Een navelPiercing ?? Kheb een Navelpiercing en Heb er egt ni veel van Gevoeld ,, Dus ??

Xx

Gepost door: Kelly | 27-02-08

ik wil over een paar weken ook een tongpiercing zetten maar denk niet dat het heel erg pijndoet ;) maar klopt het da je in het begin een lange staaf krijg en dat je dan moeilijk kan praten?

x Sharmaine

Gepost door: sharmaine | 08-07-08

IK WIL EEN PIERCING HALLO, IK HEB EEN VRAAG IK BEN PAS 13 BIJNA IEDEREEN VAN MIJN MEISJES IN DE KLAS HEEFT EEN PIERCING MAAR IK BEN BANG DAT ALS IK HET VRAAG DAT ZE DAN ZEGGEN DIE DE PIERCING ZETYEN NEE JE BENT TE JONG EN DE JONGSTE UIT DE KLAS VAN DE MEISJE 12 EN ZIJ HEEFT ER OOK EENDOE EEN TONMG PEIRCING PIJN !!!!!!!!!!
ZE ZEGGEN VAN NIET MAAR IS DAT ZO ????
XX MICHELLE PS: REAGEER ER FF OP :p

Gepost door: michelle | 10-11-08

tongpiercing, navelpiercing. heey. mijn zus laat ook een tongpiercing zetten een x.
maar een vriendin van haar had er een ergens laten zetten, haar hele tong was dik, en hij was scheefgezet, dus gaat ze nog terug, ik weet niet waar dat was.
maa mensen ik wil een navel piercing hoeveel kost dat?
mail me alsjeblieft
x myy.

Gepost door: maike | 23-11-08

piercining doe een piercing zeten pijn

Gepost door: manuela | 11-12-09

Pijn? ik wil een tongpiercing nemen,
maar voel je t zegmaar waneer de piercing zelf gezet wordt?

Gepost door: Lisa | 17-04-10

stiekem ik heb nu bijna een week mijn tong piercing & mijn ouders zouden mij ophangen moeste ze dat zien, dat ik dat heb, mijnn jonge is meerder jarig dus ik heb het van mijn jonge gekregen & mijn ouders hebben het nog niet gezien, de eerste dag had ik geen last de 2de dag , had ik veel opzweling maar dat ging snel weer over, veel ijsblokjes er op leggen en dan gaat het snel over ik heb het in genk shoping laten zetten en ik had geen last, dat prikje voelt ge maar heel even, maar als ge die hebt dan zijt ge zo blij dat ge er niks meer van voelt, het is wel even wennen voor te praten, mijn ouders hebben het toch niet door dat is het beste ik heb 57 betaalt met een vervang staafje

Gepost door: stefanie | 25-06-10

Heeyyzz kwil zo graag een tongpiercing maar ik ben echt serieus bang dat het pijn gaat doen help!!

Gepost door: Nel | 22-11-10

een piercing zetten voel je altijd wel een beetje... de ene wa meer dan de andere... tongpiercing ga ik vanmiddag doen, heb er al 2 keer ene gehad maar telkens laten dichtgroeien... als je bang bent voor pijn dan begin je er best nie aan, want das pas de kick van het piercen... adrenaline, pijn, en schoonheid...

Gepost door: annegje | 14-12-10

ik heb nu tegelijk 2 gaatjes laaten zetten,een tong piercing,navel piercing,en alles werd dik maar de 3de dag ging alles weer goed ik heb het in de stad late zetten en die deed het heel goed dus als je een piercing wilt zetten zou ik naar de stad gaan het voelde gewoon als een heel klein sgokje

ik he er nu veeeeeeeeeeeeeeeeel plezier mee en staat me goed (niet met kapsonus hoor) nou als je hem laat zetten veel plezier doeiPS ben pas 9 niet op spellings voutten letten XD

Gepost door: chocholulu | 26-12-10

De pijngrens is bij iedereen anders. Ik ben ook telkens bang als ik een nieuwe piercing laat steken, maar zowel bij mijn tong-, neus-, tepel- én lippiercings heb ik amper pijn gehad en geen problemen. Alles ligt uiteindelijk in jouw handen, want jij bent degene die het moet verzorgen ;)

Gepost door: Alexis | 05-01-11

ik wil ook graag een tongpiercing maar als ik het me moeder ga vragen mag het toch niet en mijn broer is bijna 19 dus gaat hij met me mee maar ik wilde weten of dat oook mag je broer inplaats van je ouders?

Gepost door: lollytje | 31-01-11

ik wil zo graaag een tongpiercing maaaar doet dat pijn ik hoor van mensen dat je het niet voelde aleeen een naalt op je tong zo voelt het maaar is da waar

Gepost door: manuelaa | 29-05-11

hey ik ben 13 en zou graag een tongpiercing laten zetten ma kmag ni van mijn ma ma ik ga het doen de 1 dag van de vakantie ga ik met mijn bff een tongpiercing laten zetten ik hoop dat het geen pijn doet

Gepost door: anneke | 13-06-11

Ik wil graag een tongpiercing maar ben bang dat het echt pijn doet .. Veel vriendinnen hebben het maar ik heb een beetje bang .. Doet het echt veel pijn? Is het ook waar dat je de eerste weken moeilijk kan praten en eten?

Gepost door: JustMe .. | 28-06-11

De tong is een spier, Als je je tong aanspant is hij harder. als je je tong slap houd is hij zachter, dus probeer tijdens het piercen je toch slap te houden, en gewoon rustig blijven. een tong piercing hoort bij de catogorie: Minst pijnlijke piercing. Laat het gewoon bij een goede shop doen, zoals in Zutphen bij Calaxy. die piercingshop is goed. Ik heb een keer een navelpiecing laten zetten bij ene vrouw die loog dat ze piercer was. ze deed 15 minuten over de naald in mijn navel te krijgen. dat deed zeer! dus ik weet nu dat alle piercings minder pijn zullen doen.

Lip piercing: beetje pijn, vergelijk het met als iemand in je lip knijpt.

Gepost door: lucia | 27-10-11

Ben aan het overwegen voor lip of tongpiercing maar weet echt niet wat te kiezen. wat doet het meeste pijn en scheelt het veel in prijs?
Grtz

Gepost door: Twijfelaar | 09-11-11

Ik ben 14 jaar, ik wil doodgraag een tongpiercing.
Maar ik mag niet van myn ouders, kan ik die al laten zetten zonder toestemming van men ouders?

Gepost door: idk | 12-11-11

hey, nee.. Dat kun je beter niet doen. Ik ben zelf een piercer in amsterdam, en daar heb ik heel wat moedertjes en vadertjes op mn dak gekregen.. Omdat ik een gaatje in dat jochies/meisjes lip/ navel/ tong/ tepel/ schaamlippen/ heb gezet! Je ouders kunnen de piercer die jou heeft behandelt zelfs aanklagen. Het was een tip, om je eigen best wil. En dan denk je maar zo, als ik 18 ben, mag ik alles.. :) ik hoop dat ik je heb geholpen! Veel succes, en misschien kun je je ouders nog overhalen;)

Gepost door: piercerr.. | 22-04-12

Hoii, ff een vraagje ik wil dood dood graag een tong en navel piercing ik ben er helemaal bereid voor maar mijn probleem is dat mijn ouders het niet willen maar ik ga het toch laten zetten ,, maare kan dat dan? Zonder toestemming van je ouders? Ik ben dus 17 jaar graag antwoord please xx

Gepost door: Kayy | 23-05-12

Hey.
Ik ben 15 jaar,
En wil een tong piercing.
Alle bij mijn ouders vinden het helemaal goed.
Een vriendin van mijn ouders heeft er ook 1 alleen
Zij 23 / 24. Maar ik ben bang dat ik mijn tanden kapot speel. ( met de piercing ) dus moet ik wen plastice hebben. En ben SUPPER BANG dat het pijn doet en wat alle mensen er van vinden...... ( bang voor hun reactie )

Gepost door: SlodderVos | 09-02-13

hooi hmm ik ben 14 en kwil graag een tongpiercing zal iemand me kunnen helpen waar je geen 15of16jaar moet zijn in antwerpen ?voor een tongpiercing te laten zetten


zal iemand me kunnen helpen aub

Gepost door: melissa | 02-06-13

jow jow, ik wilde even zeggen dat dit een handige site is~! ik heb zelf een piercing boven in mijn oor en wilde even aan iedereen laten weten dat het echt geen pijn doet het piercen zelf het gaat zo snel.
ik zal vertellen hoe het bij mijn oor piercing ging.
ik zat in die stoel met mijn nicht supper bang want ik ben echt een mietje en heb best een lage pijn grens.
ik pak mn nicht dr hand vast en ik zeg '' als het pijn doet knijp ik je!' en die piercer drukt in een keer de naald door me oor! doet snel de piercing dr in en klaar.
ik zat daar met een supper domme kop van 'dafuck was dat het?' jahoor me nicht lagde me vierkant uit om mijn gezicht ik lagde me ook dood haha.
wees niet bang voor een piercing ik was bang maar nu niet meer ik wil nu graag een tong piercing laten zetten als mijn moeder het goed vind (ik ben 16) en laat zelfs binnen kort een navel piercing zetten.
voor mensen die bang zijn raad ik JUIST aan om op youtube filmpjes te kijken van het zetten niet van de groote fouten enzo. de meeste hebben de zelfde ervaring als ik echt iets van oh! was dat het?? de pijn na het zetten was wel erg vervelend vond ik bij mijn oor piercing maar het is niet zo erg ik heb schaaf wonden gehad die me meer en scherper pijn deeden dan dit.

ik hoop dat jullie er wat aan hebben, PEACE
ps dit filmpje op youtube is een heel mooi voorbeeld: http://www.youtube.com/watch?v=kWUKRIZmePg

Gepost door: yentl | 04-06-13

Ik heb Roxy piercing vandaag gebeld en ze hebben gezegd dat het 50 euro zal kosten en daarna moet je teruggaan om de piercing te laten vervangen, dit kost 10 euro. dus 60 euro in totaal 24/03/2014
( zo heb je een preciss idee ) TONGPIERCING

Gepost door: Jovao | 25-03-14

Hallo ik ben bo en ben 15jaar en woon in den bosch ik wil heel graag een tong piercing maar kan nergens vinden hoeveel het kost als iemand het weet wil je het dan laten weten als vast bedankt

Gepost door: bo | 04-06-14

Doet een tong piercing zeer ? Liefs sara

Gepost door: sara | 19-03-15

De commentaren zijn gesloten.