10-08-05

Loggers tegen online-geweld!

Kritiek leveren is zo gedaan, zeker anoniem heel stoer. Maar ik bouw in het leven liever op dan dat ik afbreek .......... soms is zwijgen dan echt gewoon goud. Niet om geen discussie aan te willen gaan, maar om waardig met mensen om te gaan. Kwetsen is namelijk ernstig en naar! Afgelopen tijd zijn meerdere loggers weerhouden te loggen zoals zij willen. Misschien moet het zo zijn dat 'wij lezers' minder vaak passief de boel volgen als het dreigt fout te lopen op een log. De persoon er op aan spreken. Post deze URL als antwoord. Want is niet iedereen tegen zinloos geweld???

     Onbegrijpelijk dat mensen die het loggen gemeen hebben zich soms zo laten gaan ...... Ik weet het, in real live is het niet anders maar heb toch de stille hoop dat de (weblog)wereld daar niet aan mee doet. Laten we het gezellig houden!

     Een discussie of kritiek is goed. Een logger die dat niet wil moet gaan linkdumpen of zijn comments uitzetten. Maar als de deur van een log openstaat wil niet zeggen dat iemand daarbij de vrijheid krijgt te zeggen wat ie wil. En dan heb ik het niet over 'ik ben het niet met je eens' maar over excessen. Mensen die hoe dan ook een bepaald iemand onderuit willen trekken. Dat zou ik thuis, van mijn visite, ook niet tollereren.

     Persoonlijk vind ik, en misschien deed ik daar ook wel aan mee, omdat het niet in mijn aard ligt om mensen 'aftezeiken' dat de rest van de lezers het allemaal maar aanziet en smult. Bezoekers aantallen stijgen maar de logger in kwestie staat wel alleen in het ontvangen van de vreselijkste verwijten.

     In het 'echte' leven vallen er doden, door dat mensen hun handen aftrekken van hun verantwoordelijkheid ...... die komen later leuk op tv vertellen hoe het allemaal gegaan is, dat doodschoppen van die toevallige passant. bron: http://www.marmod.nl/stop/

Je leeft maar 1 keer: geniet van het leven en respecteer je medemens zoals hij is!

 


18:53 Gepost door Blogmaster | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.