17-10-06

DE HIPSTE PIERCING VAN HET MOMENT: LABRET

7
 

De tongpiercing is zijn status als hipste piercing kwijt, althans dat beweren piercers zelf. Meer en meer jongeren kiezen voor een zichtbare LABRET-piercing. Dit is een piercing net onder de lip. Voor zo'n piercing betaal je ongeveer €45. Ikzelf heb sinds 2 weken ook een labretpiercing. Dit is mijn ervaring:

 

Ik zat al een tijdje met een labretpiercing in m'n hoofd. Ik had al 2 jaar een tongpiercing dus ik wist wel wat een piercing laten zetten betekende. Ik wil niemand schrik aanjagen, integendeel maar het laten plaatsen van een labret piercing doet MEER pijn dan bij een tongpiercing. Het lange staafje dat achterblijft was bij mij ook heel vervelend. Eten was niet zo'n probleem maar wel spreken. Niet zozeer sissen enzo zoals bij een tongpiercing maar het staafje geraakt soms wel is tussen je tanden... Maar na een weekje ben ik al een kleiner staafje gaan halen, probleem opgelost. Bij een labret-piercing krijg je na enkele dagen een soort korst (dood vel, zoals ze zeggen in de volksmond) en ook wat etter aan je piercing. Dit is niet meer dan normaal. Op een forum zei iemand dat die korst ervan zelf uitvalt, maar ik had geen geduld en heb ze er gewoon zelf afgedaan. Het litteken van die korst is bij mij (zo goed als) onzichtbaar. Ik had eerst wel wat schrik voor het litteken wanneer je de piercing uit doet maar ook dit valt heel goed mee, daarvoor moet je het zeker niet laten!

 

Heb jij ook al zo'n labretpiercing? Plaats jouw ervaring in een reactie.

 

BRONVERMELDING FOTO: http://www.studioflash.nl/piercing/labret/7.jpg

22:41 Gepost door Blogmaster in Actualiteit | Permalink | Commentaren (63) |  Facebook |

Commentaren

labretpiercing heey ,
ik wil heeel graag een labret piercing maar ik ben zo bang dat het pijn doet ,
ik doe het wel met verdoving en ben nog steeds bang dat het pijn doet.
ik heb ook een navelpiercing en daar voelde ik heeleemaaaaaalll nikss vann ,
groetjess Suzannee
wil ej please antwoorde..
Dankjewel alvast ..:)

Gepost door: Suzanne | 15-12-06

Hmm , k wil er in de grote vakantie omgaan !
Ik wil er zo één onder mijn lip aan de rechterkant..een steentje geen ringeke ! Krijg je daar een verdowing voor ?
Antwoord aub !

Gepost door: Jen__x | 29-12-06

Ik heb er ook 1... geen problemen mee... ben er helemaal weg van! :D

Gepost door: Anouk | 21-01-07

labret hlo ik wil zeer graag een labretpiercing maar kben bang dat het zo zeer zal doen ? is dat zo heb je daarna nog veel last van die labret piercing ? antwoord a . u . b alvast merci byebye(k)

Gepost door: lisa | 14-02-07

probleemke hi ik heb ook een labret ik heb hem een paar dagen van voor nieuwjaar een vriendin van me heeft hem al een jaar maar heel haar tandvlees is weg door het schijfje nu gaat mijn tandvlees ook weg is dat normaal (wil hem niet uitdoene want kvinne em te mooi grtzz

Gepost door: elke | 22-02-07

het doet geen zeer om een labret te laten zette en je heb ook van dat flexibele staafjes

Gepost door: tygertje | 28-02-07

Labret-piercing Ik heb nu sinds 4 dagen een labret piercing en ik moet toegeven dat dat echt heeeeeeel goed meevalt. Je kan de pijn vergelijken met het gevoel dat je hebt als je tijdens het eten ofzo op u tong bijt. Ik heb ook idd eerst een iets langer staafje wat eigenlijk nu eigenlijk blijkt niet eens nodig te zijn. Ik behoor tot de minderheid waar de lip niet eens opzwelt. Ik vind het super mooi en ga volgende maand al voor een andere piercing. Graag zou ik 1 hebben in tong, maar ik werk in een callcenter en dan kan dat niet omdat ik direct deftig moet kunnen praten. Dus ik ga voor de wengbrauw of neus. Ik kan zeggen dat een tattoo (ik heb er al 2 tot nu toe)lastiger is dan piercen. War je voelt van soort omschreven pijn op sommige plaatsen is minder dan een labret maar duurt anderhalf uur tot 2 uur (de tijd van de plaatsen) omdat het langer duurt is het lastiger omdat het piercen maar 10 seconden duurt.

Groetjes Tim

Gepost door: Tim | 06-03-07

ik ga vanmiddag mijn labret piercing zetten, maar heb heel veel op internet gelezen over verhalen van mensen die hem ook hebben. en tegen elke wil ik zeggen, haal een piercing met een plastic achterkandje, vriend van mij heeft het ook, en het is beter voor je tandvlees!

Gepost door: Zuzan | 17-03-07

Piercing Ik heb mijn Labretpiercing zelf gestoken ...
Niemand merkt dat ik deze zelf heb gezet , het verliep echt pijnloos ...
zelfs van een ontsteking of dergelijke heb ik geen last gehad .

Gepost door: Tess | 04-04-07

piercing hall mensen

ik heb ook een labret het doet niet zo veel pijn wel meer als een tong piercing maar oke later voel je er meer van maarja ik geef je een aanrader was met unicura zeep zonder parfum en gebruik mond water zonder alochol dan breng het met een wattipje aan laat geen zeep resten achter wat dan is er een kans op infectie en het is ongeveer 12 weken (is drie maanden ) dat het genezen is eerste 8 dagen 2 keer per dag met unicura zeep zonder parfum aantebrengen en goed uitspoelen en zowiezo 1 keer perdag douchen en eerst je haren wassen en je lichaam dan pas met je labert aan de gang

mvg wimpie

Gepost door: wimpie | 15-04-07

Labret. Ik heb zelf al vanaf sept een labretpiercing. Het zetten was bij mij bijna gevoelloos, dat ligt vooral aan je pijngrens! =) Verder moest ik even wennen aan dat lange staafje in mn mond, maar dat is weer helemaal oke nu. Ik wil iedereen aanraden, die een labret heeft; neem een plastic achterkantje, dat is veeeel beter voor je tandvlees en het gaat minder snel irriteren. Succes ermee!

Greetz,
Chay.

Gepost door: Chayenne | 15-04-07

mag niet heey,
ik ben 13 jaar en ik wil heel graag een labretpiercing. Maar dat mag niet van mijn moeder.. Ik heb al wel een navelpiercing maar ik wil ook nog zo graag een labret piercing erbij!
mijn moeder zegt dat ze één piercing genoeg vind en dat ze er niet verantwoordelijk voor wil zijn dat ik straks helemaal onder de piercings zit. Ik mag dus geen labret piercing. Weet er iemand een manier om mijn moeder over te halen? Graag snel een reactie, alvast bedankt. kusje danielle

Gepost door: danielle | 12-05-07

Heb em nu 4 dagen, voor de pijn hoef je het niet te late, je voelt er bijna niks van, het kriebelt nu een beetje, maar met een korter staafej merk je er nix meer van

Gepost door: Nic | 15-05-07

Ik heb mijn kin piercing er gister uit laten halen, omdat ut me gebitt en tandvlees besgadigtt¬¬ :( Late sette deejt helemaal gheen pijn.

Gepost door: miies__** | 19-05-07

Ik heb mijn kin piercing er gister uit laten halen, omdat me tandvlees weg is :(
Late sette deejt helemaal gheen pijn.

Gepost door: miies__** | 19-05-07

Heej,
Heb net ook 'n labret piercing laten zetten en vond het wel meevallen.
Op het moment van zetten heb je wel 'n pijnlijke steek, maar die trekt zo weg.
Vergeleken met tattoos stelt 't helemaal niks voor.
Heb nu 'n ijzer achterplaatje, maar zit door de reacties hier te denken over 'n plastic plaatje.
Zou minder zijn als m"n tandvlees weg gaat.
Groetjes!

Gepost door: Ramses | 01-06-07

litteken Is er iemand die weet of het een erg litteken achter laat???
greets tal

Gepost door: tal | 12-06-07

Piercing! Ik had eindelijk mijn moeder over gehaald om een labret piercing te zetten dus we waren bij de piercingshop en die kerel die begon helemaal over dat het zo slecht was voor je tandvlees, maar helpt een plastic achterkantje echt? want ik vind het zo mooi, ik heb toen maar een tongpiercing laten zetten ipv. een labret, toch wil ik er nog steeds 1 maar nu zit ze te zeure dat je geen werk krijgt. als je hem uitdoet? zie je dan een litteken en kun je hem dan later weer indoen want dan doe ik hem met werken wel gewoon uit.! xxxx wil je aub antwoorden? ik zou er zo graag 1 willen en hoe haal ik mijn moeder weer opnieuw over?

Gepost door: Denise | 19-06-07

HELP! help..ik heb advies nodig van mensen die ervaring hebben met terugtrekkend tandvlees.
ik heb nu een halfjaar een labret, maar mijn tandvlees is een stuk weggetrokken, je ziet een stukje van de wortel, de tandarts zegt natuurlijk; gelijk eruit halen, want het kan erger worden en dan valt je tand uit. is dit echt zo? gaat het terugtrekken van je tandvlees gewoon verder? ik heb trouwens al lang een bioplast.
help! ik wil em er niet uit, maar ben bang dat ik niet veel te willen heb.

Gepost door: Juanita | 22-06-07

lippiercings he, ik heb pas geleden ook een piercing laten zetten, labret alleen dan rechtsonder me lip zegmaar. het deed ff pijn, zón steekje en thats it! navel deed me meer pijn, en in je tong voel je helemaal niks van, maar dat is dan ook de een na minst pijnlijke piercing van allemaal. anyway ik wordt nu wel een beetje naar van al dat "teruggetrokken tandvlees" verhaal. ik heb nog een normaal staafje maar heb hem al eens door geprikt omdat ik het eten vervelend vond omdat hij blijft hangen achter me tanden... ik hoor dat meer mensen hier last van hebben? Ik hoop met een kleiner staafje ook beter te kunnen praten van de "F" uitspreken is moeilijk nu. helpt een plastic achterkantje echt of is het gewoon bullshit? anders haal ik hem zeker eruit.

Gepost door: linda | 16-07-07

Labretje Ik heb mijn labret nu 2 weken, heb vandaag een korter staafje en een kegeltje ipv een bolletje gehaald
Het steken deed even pijn, geen erge zwelling of ontsteking gehad...

Het is wel aan te raden om een redelijk kort staafje te late steken na 2 weken, hierdoor beschadig je minder je tandvlees en gaat het eten makkelijker;)

suzanne, ga er gwn voor, het is een korte pijn;)

danielle, 13 is jong voor een piercing, je mag blij zijn dat je een navelpiercing hebt mogen laten zetten.
als je 16 bent ga het gwn doen ;-) zo heb ik het gedaan
xMaartex

Gepost door: Maarte | 17-07-07

zeer lage pijngrens hey.. ik heb een zeer lage pijngrens want ik ben extreem angstig voor pijn.. maar ik wil wel graag een labret! is dit wel zo verstandig? Gaarne mij wat informatie via email te sturen.
Groetjes , channah

Gepost door: Channah | 22-07-07

HEEEEEELP! Ik heb men piercing al 8 weken (labret in men lip), maar binnekort is het school en moet hij eruit. Maar ik krijg em er kangs geen kanten uit! Ik heb een dag of 2 pijn gehad met de piercing voor de rest geen last mee gehad maar ik krijg de labret er niet uit. Je moet ze er tog af draaien he ?

Gepost door: Japie | 29-07-07

hallo, ik ben een meisje van 16 jaar en wil al een hele tijd graag een kinpircing maar ik ben ook echt super bang voor de pijn, ik ben namelijk nogal een schijterd.
als je het met verdoving doet, doet het dan veel pijn op het moment dat de pircing gezet wordd?
alvast bedankt xx

Gepost door: nadia | 13-08-07

Labret - ring Hai!

Ik wil ook een labret, en toen ik was gaan informeren of ik ook meteen een ring ipv een staaf mocht zeiden ze dat dat meteen gaat... terwijl ik overal lees dat er eerst een staaf in moet.. hoe zit dat? Verder zei hij dat het nogal pijn gaat doen en dat het veel gaat bloeden.. is that so? want ik lees overal wat anders..
Tnx :)

Gepost door: Mars | 14-08-07

labret kheb sinds 4 dagen een labret cadeau gekregen van een vriendin. en echt pijn doet et totaal niet. klees ier nu al enkele keren om een plastieken plaatje te halen en kga dat dan ook zeker doen.
Wat is de gemiddelde prijs datge voor een labret betaalt mijn vriendin heeft voor mij 65€ betaalt is dat niet heel veel??

Gepost door: lander | 20-08-07

Labret ringetje Ik heb nu sinds 3 dagen een labret piercing.
Ik had wel meteen een ringetje gevraagd en gekregen, de vrouw die het zette deed er ook niet moeilijk over en ik kreeg geen extra voorzorgsmaatregelen mee of iets dergelijks.
Het laten zetten deed niet echt pijn, een beetje zeurend en dat doet het nog steeds een beetje. Vooral met eten is het erg wennen en als je erlangs gaat met iets (vork oid) in de binnenkant van je lip ga je wel even door de grond! maar gewoon even doorbijten.. wie mooi wil zijn moet pijn lijden :P

Gepost door: Mary | 21-08-07

zal ik het doen ? ik wul dus een piercing juist opzij onder men lip(srry namen ken ik ni :D) maar nu zou ik graag weten f dat het goed is dat ik die zelf zet ?!
en hoe moetk zoiets doen ?
help me ...xxjes

Gepost door: stéphanie | 01-09-07

k wil een labretpiercing maar doet het niet pijn? beantwoord a.u.b

Gepost door: jurgen | 16-10-07

ik heb ook een labret piercing sins gisteren maar het deed egt geen zeer je voelt de naald er in eenkeer doorgaan en verder voel je niks me piercing is nu ontstoken maar dat gaat van zelf wel weg en me lip is dik

Gepost door: layda | 18-10-07

HElpppp..
ik wil een labret maar me ouders doen moeilijk:( hoe haal ik hun over..??

Gepost door: Evelyn | 24-10-07

al langer als 4 jaar Labret ik heb mijn labret piercing nou iets langer als 4 jaar. heb er nooit problemen mee gehad. het deed bij mij helemaal geen pijn. Af en toe heb ik hem gewoon een half jaar uit. gewoon omdat ik hem even zat ben. ik steek hem zelf gewoon weer door. Toen ik mijn piercing kreeg waren de achterkantjes van plastic nog helemaal niet zo veel als tegen woordig. maar omdat ik vaker op een forum hoorde dat een plastic achterkantje beter was, ben ik bij mijn piercer gaan vragen naar een plasic achterkantje. die verkocht die niet omdat plastic juist slechter waren. en dat je je tandvlees toch wel kwijt raakt...

Gepost door: Rachelle | 28-10-07

Waarom mensen steeds vragen of het pijn doet snap ik niet, want daar is nou al heel veel keren antwoord op gegeven. En als je het echt graag wil maakt de pijn ook niks meer uit.
Wat ik me wel afvroeg was of het nou echt schadelijk is voor je tandvlees? Want de helft zegt dat hun tandvlees weg is gegaan en weer andere mensen zeggen dat ze daar juist helemaal geen last van hebben. Daarnaast hoor je ook veel dat een plastic schijfje aan de achterkant beter is, maar ook hierdoor gaat het tandvlees kapot. Dus je helpt sowieso je tandvlees de vernieling in, of niet?

Gepost door: Anne | 30-10-07

piercing hoi ik wil heeel graag een labret piercing maar ik had en vraagje is ene langer staafje beter voor je tandvlees of een korter staafje en is een plastic achterkantje beter of een ijzeren achterkantje

Gepost door: jordy | 03-11-07

tongpiercing hee
ik wil al heel lang een tongpiercing maar ik mag het niet omdat ze zeggen dat het slecht is voor je tanden is dat echt zo ??

Gepost door: tamara | 13-11-07

Labretpiercing Hee, nou ik heb gisterochtend een labretpiercing laten zetten, en heb idd een plastic staafje met wel een metalen bolletje erop. De naald erdoor was ff vervelend, maar erna is de pijn snel weg. Zat er al paar jaar mee in me hoofd, en durfde het nooit, maar ben er nu erg blij mee!! Hij is ook nog steeds niet opgezwollen tot nu toe. Het staafje is voor de zwelling idd nog wat langer, wat ik hier meer lees, wat erg vervelend is met eten. Blijft snel achter me tand hangen wat ff pijnlijk is. Maar denk dat dat met korter staafje zo opgelost is. Die moet ik na 2 weken ff wisselen..Groetjes

Gepost door: Missgangsta | 14-11-07

LABRET. Ik heb mn labret sinds 12 november, ik heb helemaal geen pijn en ook niet met eten en met praten geen last gehad, ook werd het helemaal niet dik, maar nou is mijn vraag of je mag roken met je pas gezette piercing ? daar ben ik nog wel onzeker over.. verder vind ik dat etter ook maar eng. ik mag volgende week terug voor een korter staafje.

Groetjes lotte.

Gepost door: xLOTTEEH__ | 18-11-07

hellup hee, ik wil graag een labret, maar t lijkt me nogal pijnlijk, zelf doen lijkt me nog erger..en..kan dat ok wel met een beugel(ik heb brackets boven en onder hoeft niet),,t lijkt me een raar gevoel, maar ik ga m dan samen met me vriend late zette:)

Gepost door: Jana | 10-12-07

twijfels ik wil echt supergraag een labretpiercing, alleen nu zit ik te twijfelen want ik wil wel graag mijn tandvlees houden.
zou hier een oplossing voor zijn, bijv. beetje schuin naar boven te laten piercen of een bioflex(ofzo) staafje in te doen

Als de navelpiercing geen pijn deed, doet een labretpiercing dat al helemaal niet...

Gepost door: natasja | 17-12-07

Allemaal onzin,
je voelt die naald er even in gaan,en dat was het.voor de pijn moet je het zeker niet laten!

Gepost door: Pierc-it | 22-12-07

En trouwens,tegenwoordig is het achterkantje van de piercing gewoon van plastic,dus niet slecht voor je tanden/tandvlees

Gepost door: Pierc-it | 22-12-07

kan een labret percing met verdoving en waar? of kan dat niet?

Gepost door: m | 28-12-07

moeilijke ouders!!! eej,
ik wil echt zoo graag een labret piercing,maar me ouders doen moeilijk,ze zeggen dat het slecht is voor je tanden,is dat ook zo?
of moet je dn gwoon zoon plastic achterkantje doen?kunnen je tanden of je tandvlees dn niet kapot gaan ofzo?

Gepost door: sharon | 20-01-08

piercing... Heey!
Ik wil graag linksonder aan m'n lip een piercing
Maar kun je dn nog wel klarinet spelen? x]

Xx

Gepost door: Maddy | 05-02-08

Ik heb meer dan een jaar een labret piercing, heb hier NIETS van gevoeld (werd wel verdoofd) en ga nu donderdag voor tongpiercing :-).
Heb ook een navelpiercing, en die vond ik het pijnlijkst!

Gepost door: Tania | 04-03-08

ik zou heel graag een labret hebben onderaan men lip, maar ik krijg men ouders maar niet overtuigd!!! HELP MIJ

Gepost door: Anoniem | 05-03-08

Als je je ouders niet kan overhalen, dan wacht je toch gewoon tot je 18 of 16 bent, heb je geen problemen meer...
Verder, als je de labret eruit haalt, zal er altijd wel een klein puntje als litteken overblijven.
en voor degenen die bang zijn voor de pijn tijdens het zetten: een verdoving doet meer pijn dan het zetten zelf, dus daarvoor zou ik niet zo bang zijn..

Gepost door: ikkee | 21-03-08

lip piercing Oii; kzou graag een lip piercing hebben -zoals velen blijkt x)- maar heb echt heel veel schrik voor de pijn.. de meesten zeggen dat het meevalt en de anderen zeggen dat het afschuwelijk is.. ik weet niet meer wat te geloven hoor ö

Gepost door: claire | 25-03-08

Labret piercing Ik heb nu sinds 4 dagen een labret piercing en t bevalt me prima. Nog geen korsten ofzo en het doet ook helemaal geen zeer. ook het piercen deed bijna geen zeer, het is meer de zenuwen vooraf waarmee je jezelf een beetje opfokt.
t stelt niet zoveel voor:P

Gepost door: Azhi-Dahaka | 25-03-08

tongpiecing hoevell kost dat en doet dat geen pijn

Gepost door: cantane | 05-06-08

lippiercing 4 weken geleden heb ik links boven een lippiercing laten zetten, eerst had ik hem rechts, die ging in mijn lipgroeien(was helemaal ontstoken)..nu heb ik hem links, en zit hij aan de binnenkant schuin.... volgens de piercer ziet het er goed uit en is er niks aan de hand, mar ik ben als de dood dat die weer in me lip gaat groeien...zijn er meer met een bultjee/bobbeltje aan de binnekant van de lip??

groejtess

Gepost door: Priscilla | 30-07-08

ik wil een piercing rechtsonder mijn lip, maar ik heb bang van de pijn =P , hoe kan je het verdoven ? en kan je het overal laten verdoven ? x

Gepost door: bonnyyy. | 13-08-08

mijn labretpiercing haay
ik heb sins 1 week een piercing labret dus,
na 4 dagen hebben ze mij een Kort staafje in gedaan omdat ik mijn balletje Plots kwijt was,
nu ik die Korte Staafje hebt is mijn Piercign gaan onsteken En is er een holletje in gekomen. nu ben ik bang dat mijn hele leven lang zoon lelijk holletje Blijft ,
het ettert heel erg en het voelt heel erg raar aan dat balletje is heel erg vies
moet ik nu mijn piercing goed schoon maken of moet ik het zo laten en wachten tot het vanzelf weg gaan,,
als ik dat doe ben ik bang dat mijn Piercing helemaal vast aan me Huid gaat zitten dus elke ochtend gaa ik ff draaien totdat die een betje los zit ,,
aan de binnekant van men mond Groeit ie der helemaal in
help help help wat moet ik nu doen ben zo bang eigelijk

KOm dit goed ??

Kunne Jullie Mij Trug mailen Wweten jullie meer :)
Blauw_prive@live.nl

Gepost door: Bianca | 22-03-09

Heey ; ik heb een labret zelf gestokn .
heb hem nu 2 daagjes & je voelt het gewoon beetje drukken . maar das normaal.
heb gewoon met een naald gestoken ( ontsmet enzo natuurlijk ) en dan een oorbeltje er in gestoken. natuurlijk ga ik een van deze dagen een labret piercing kopen . maar het stekken doet zeker en vast geen pijn dus daarvoor moetje het niet voorlaten !

Gepost door: Lien | 06-12-09

Ik ben 17 jaar en zou graag een labret willen laten steken maar zelfs nu mag ik niet van mijn moeder.. Heeft iemand tips om ouders te overhalen of zou ik het gewoon doen? Veel kans dat ik de labret er dan uit moet halen als ik het stiekem doe :)

Gepost door: Imane | 25-07-10

ik ben 15 jaar en ik heb een navelpiercing , tongpiercing en labret piercing
en van alle 3 moet ik toch wel zegge dat de side labret piercing bij mij heet meest pijn deed :)
Maar het is gelukkig een klein prikje en je hebt het er voor over bij mij spuitte hij er een spray op dat verdoofde de buiten kant een beetje.. ik weet niet hoe het met het litteken is want ik doe hem gewoon niet uit je ziet een gaatje that's all maar een vriend van me heeft hem eruit gedaan en daar zie je helemaal niks meer van :)

groetjes!

Gepost door: Tamara | 17-08-10

ik heb een week geleden ook een labret links onder m'n lip laten zetten :) de pijn valt wel mee en elke dag even douchen, en elke ochtend en avond even spoelen met zeezout gemengd in water
wil je er 1 gewoon doen! wie mooi wil zijn moet maar even pijn leiden :p
groetjes

Gepost door: judith | 01-09-11

ik heb een week geleden ook een labret links onder m'n lip laten zetten :) de pijn valt wel mee en elke dag even douchen, en elke ochtend en avond even spoelen met zeezout gemengd in water
wil je er 1 gewoon doen! wie mooi wil zijn moet maar even pijn leiden :p
groetjes

Gepost door: judith | 01-09-11

ik heb een week geleden ook een labret links onder m'n lip laten zetten :) de pijn valt wel mee en elke dag even douchen, en elke ochtend en avond even spoelen met zeezout gemengd in water
wil je er 1 gewoon doen! wie mooi wil zijn moet maar even pijn leiden :p
groetjes

Gepost door: judith | 01-09-11

ik ben 13 jaar en ik wil labret piercing zetten maar mag niet van me moeder en me pa vind me een beetje te jong ik mag het miss als ik 14 ben(7 maanden) zou ik moeten wachten of over halen plzz tips voor over halen !!

Gepost door: mike | 21-01-12

heeej,

IK ben 13 wil al zkr 1,5 jaar een ringetje rechts in men lip
durfde eerst nie tgn ouders zggn kweeet dat ze het heel lelijk gaan vinden ik gaa morgen tog vragen of het mag (waarschijnlijk mag het nie duss heeft iemand pleass tips om ze over te halen?/:$)
en...
jaa het lijkt mij ook** veel pijn doen maar dat maakt mij nie uit okeej ik heb mis een maand last van mijn lip maar als je zoiets egt wil moet je dat er maar voor over hebben ;)

XX anoniempjee
pleas reageer hierop??

Gepost door: ANONIEM | 14-02-12

Ik heb zelf een side-labret... Aan de zijkant van je mond dus. Hierdoor beschadigd je tandvlees niet, omdat deze hoger zit. Ik lees hier veel dat een tattoo pijnlijker is dan de piercing zetten.. Mijn tatto was totaal niet pijnlijk, maar de labret...OMG haha, maar misschien ben ik een mietje.. Ik zou het iig nooit een 2de keer doen haha XD Als je je Labret net hebt, kun je hem nog niet uitdoen.. Het gaatje kan (verschilt per persoon) binnen een uur dichtgroeien. Dus dit kan echt pas naar ongeveer een half jaar tot een jaar.. Dit ligt er dus aan hoe snel jouw piercing geneest. Zelf maakte ik de buitenkant schoon met een zoutoplossing en een wattenstaafje.. gebruik hiervoor wel zeezout, want in gewoon keukenzout zit jodium, jodium doen ze ook op wonden, maar op wonden die dicht moeten, en dat is bij je piercing natuurlijk niet het geval. Mijn mond spoelde ik ´s ochtends en s´avonds met gele listerine gemengd met water. Ook meteen na het zetten heb ik waterijs gegeten...(4!!)om het te koelen, en ijs in de verpakking op mijn lip gedaan.. Hierdoor geen last gehad van zwellingen.. Verder weet je piercer vaak hoe je je piercing het beste kan verzorgen.. dit is overal anders, want de mijne zei: Niks aan doen...naja, daar heb ik maar niet naar geluisterd XD Succes allen

Gepost door: Laura | 25-04-12

Ook zie ik de vraag, een lang of kort staafje vaak:
Bij het piercen gebruiken ze meestal een lang staafje, omdat je lip op gaat zwellen. Dit is normaal. Zo heeft je lip de ruimte. Na een aantal weken (ligt aan welke piercer) kun je terug gaan om er een korter staafje in te zetten. Het kortere staafje zal ook minder tegen je tandvlees komen..maar helaas kan terug getrokken tandvlees dan nog voorkomen. goeie oplossing, een side labret XD net als ik.. zit hoger dus raakt je tandvlees niet. Verder gebeurd dit niet bij iedereen hoor. Maar vooraf garantie, of het wel of niet gebeurd, dat kan helaas niet....

Ook zie ik vragen, is het goed als ik die zelf zet... uuh...nee!! Dat is zowiezo super on hygienisch...terwijl je juist met deze piercing hygienisch te werk moet gaan..in de shop werken ze niet voor niets met steriele materialen en handschoenen.. Ook kan het dat je hem niet op de juiste plek drukt.. ai..en een labret kost ongeveer rond de 45 euro.. dus beter wat geld kwijt dan zelf gaan knooien hoor...XD

Gepost door: LAURA | 25-04-12

De commentaren zijn gesloten.